Χάρης Ρώμας: Τότε θα τελειώσει το Καφέ της Χαράς!

Ναι, υπάρχει ημερομηνία λήξης και την μάθαμε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χάρης Ρώμας: Τότε θα τελειώσει το Καφέ της Χαράς!

Μάθαμε πότε θα τελειώσει το Καφέ της Χαράς μέσα από μια δήλωση που έκανε ο Χάρης Ρώμας! Η αγαπημένη σειρά έχει ημερομηνία λήξης!

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε το βράδυ της Τετάρτης ο Χάρης Ρώμας. Ο αγαπημένος σεναριογράφος και ηθοποιός, αναφέρθηκε στο «Καφέ της Χαράς», τονίζοντας πως η φετινή σεζόν θα είναι και η τελευταία της κωμικής σειράς. Παράλληλα ο ίδιος δε θέλησε να δώσει συνέχεια στην κόντρα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες με τη Σοφία Μουτίδου.

«Φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά του Καφέ της Χαράς, γιατί είναι αποφασισμένο το τι θέλουμε να κάνουμε. Οπότε αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αφήσει μια πολύ καλή αίσθηση στον κόσμο. Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του Ant1 για την σειρά!

Με τη Σοφία Μουτίδου δεν έχουμε μιλήσει ξανά και ούτε υπάρχει λόγος αυτή τη στιγμή να μιλήσουμε. Αυτό το θέμα τώρα μου το ρωτάνε όπου σταθώ και όπου βρεθώ. Δεν έχω στενοχωρηθεί, γιατί αυτά τα πράγματα είναι περαστικά» εξήγησε ο Χάρης Ρώμας.

Καφέ της Χαράς: Μπαίνει στη σειρά η κόρη Κορινθίου - Αϊβάζη! Όλες οι λεπτομέρειες

Μια απρόσμενη άφιξη θα υπάρξει στο Καφέ της Χαράς αφού στα νέα επεισόδια θα δούμε να μπαίνει στην σειρά η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη.

Η κάμερα του Αρτ από την Φωλιά των Κου Κου συνάντησε τον Χάρη Ρώμα ο οποίος αποκάλυψε ποιος θα είναι ο ρόλος της!

"Δε ξέρω πότε θα μπει στη σειρά η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη. Θα κάνουμε μια ακρόαση. Είναι στα σχέδιά μας να μπει ένα κοριτσάκι. Θα παίξει την εγγονή ενός βασικού χαρακτήρα του χωριού."

Ακόμα πρόσθεσε πως φέτος δεν θα δούμε στην σειρά τον Γιώργο Καραμίχο

"Ο Γιώργος Καραμίχος δυστυχώς δε θα γυρίσει. Πολύ θα τον ήθελα τον Καραμίχο και εκείνος θα ήθελε νομίζω. Θα συνεργαστούμε, αλλά όχι στο Καφέ της Χαράς» είπε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ρώμας.

Τέλος φυσικά ρωτήθηκε για την άτυπη κόντρα με Σοφία Μουτίδου και αποκάλυψε πως την αγαπά πολύ και πάντα θα την αγαπά αλλα δεν θα βρίσκεται στο Καφέ της Χαράς και έληξε εκεί την κουβέντα!