Ξεχωριστές στιγμές για Αγγελική Δαλιάνη και Μάνο Παπαγιάννη - Ο γιος τους έγινε τριών

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεχωριστές στιγμές για Αγγελική Δαλιάνη και Μάνο Παπαγιάννη - Ο γιος τους έγινε τριών

Τις πιο ξεχωριστές στιγμές στο σπίτι τους πέρασαν αυτό το μήνα, η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης. Ο γιος τους, έγινε 3 ετών και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι.

Το ζευγάρι μετά τον εορτασμό της επετείου του, όπου συμπλήρωσαν 11 χρόνια από το γάμο του, γιόρτασε χθες τα γενέθλια του μοναχογιού του.

Οικογενειακώς, έκαναν ένα μικρό πάρτι στο σπίτι με τα αγαπημένα τους πρόσωπο. Η Αγγελική Δαλιάνη μάλιστα, στον λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τη βραδιά τους.

«Και με τα γενέθλια του Νικήτα κλείνει η γιορτινή εβδομάδα!!! Απόψε σβήσαμε 3 κεράκια!!! Να τα εκατοστήσεις ομορφιά μου!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης όλο χαρά.

Στιγμές απερίγραπτης ευτυχίας βιώνει η όμορφη ηθοποιός Αγγελική Δαλιάνη στο πλευρό του συζύγους της Μάνου Παπαγιάννη καθώς είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα "λιώσετε" με τα παιδιά της μόλις δείτε τις φωτογραφίες από το πάρτι.

Αγγελική Δαλιάνη - Μάνος Παπαγιάννης : Επέτειος γάμου - "Τώρα σου φορτώθηκα...τέλος"

Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι είχε επέτειο και η Αγγελική με μια χιουμοριστική φωτογραφία ευχήθηκε!

Oι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τη Λυδία και τον Νικήτα και όπως αποκαλύπτουν οι αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η σχέση τους βρίσκεται στην καλύτερή τους φάση. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που οι δυο τους «πειράζουν» δημόσια ο ένας τον άλλο. Πρόσφατα μάλιστα η Αγγελική σταμάτησε να ακολουθέι τον Μάνο στο instagram!

Σήμερα με αφορμή την επέτειο των 11 χρόνων γάμου τους η Αγγελική Δαλιάνη δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και με αρκετή δόση χιούμορ έγραψε, «Σου φορτώθηκα @manospapagiannis ..... τέλος!!! 11 χρόνια γάμου - 17 χρόνια μαζί... Ας πρόσεχες..».

Επέτειος γάμου Δαλιάνη - Παπαγιάννης!