Απόστολος Γκλέτσος: Η άγνωστη "σχέση" με τον Παναγιώτη Βασιλάκο - «Ήταν πολύ μικρός τότε και...»

Τι αποκάλυψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απόστολος Γκλέτσος: Η άγνωστη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, «Ευτυχείτε», έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το «The Bachelor» και τον Παναγιώτη Βασιλάκο κάνοντας γνωστή την άγνωστη μέχρι σήμερα "σχέση" τους.

«O Παναγιώτης Βασιλάκος δεν ήταν στο ψηφοδέλτιο του κόμματός μου. Ήταν πολύ μικρός τότε και δε μπορούσε. Ήταν όμως υπεύθυνος της νεολαίας του κόμματος. Μην ξεχνάμε πως το Bachelor είναι παιχνίδι. Έχουν πάει όλοι εκεί με τη θέλησή τους. Άρα λοιπόν τα πολλά σχόλια και οι πολλές εμβαθύνσεις του στυλ “προσβάλουμε τη γυναίκα…” Δε νομίζω πως προσβάλλεται κάποια γυναίκα από αυτό. Είναι πολύ ωραίο, καλογυρισμένο και ο Βασιλάκος το έχει» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο ίδιος σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης στο «Big Brother» τόνισε: «Απαράδεκτο αυτό που είπε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης. Όμως το ότι βγήκε μετά από τρεις μέρες και ζήτησε συγγνώμη είναι ένα το κρατούμενο και ουδείς σε αυτή τη γη αναμάρτητος».

Να σημειώσουμε πως, διαγωνιζόμενη του Bachelor έχει πρωταγωνιστήσει στις... Οικογενειακές Ιστορίες.

Άγριο "κράξιμο" στο The Bachelor - «Ο Βασιλάκος είναι ερωτευμένος με τον εαυτό του»

Λίγες μέρες μετά την πολυσυζητημένη πρεμιέρα του The Bachelor, το ριάλιτι του ALPHA δέχθηκε άγριο κράξιμο από έναν γνωστό Έλληνα κωμικό. Μάλιστα ο ίδιος δε δίστασε να πει πως ο Βασιλάκος δεν χρειάζεται να ψάξει για γυναίκα αφού είναι ήδη ερωτευμένος με τον εαυτό του.

Ο λόγος φυσικά για τον Τάκη Ζαχαράτο, ο οποίος σχολίασε το νέο αυτό εγχείρημα που είδαμε στην ελληνική τηλεόραση στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Αυτό είναι το άγριο κράξιμο που δέχθηκε το The Bachelor και ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Μετά είδα αυτό το Bachelor που μου φάνηκε τόσο αστείο που αυτός ο τύπος είναι τόσο ερωτευμένος με τον εαυτό του. Είναι ο ίδιος η γκόμενά του πώς να στο πω; Δεν βλέπει τις άλλες», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.