Φαίη Σκορδά: Τα υπονοούμενα στο Πρωινό για το... γάμο με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Αφορμή στάθηκε το διαμαντένιο δώρο που της έκανε ο σύντροφός της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Τα υπονοούμενα στο Πρωινό για το... γάμο με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Υπονοούμενα περί γάμου «πέταξε» στον αέρα του Πρωινού η Λίτσα Πατέρα στην Φαίη Σκορδά, με αφορμή το διαμαντένιο δώρο που της έκανε ο σύντροφός της, Νίκος Ηλιόπουλος.

Συγκεκριμένα, η Λίτσα Πατέρα, εντυπωσιάστηκε από το κόσμημα που φορούσε στο λαιμό της η παρουσιάστρια. Βέβαια, η ίδια δεν θέλησε να πει τίποτα, παρά μόνο να χαμογελάσει.

«Σε βλέπω χαρούμενη και ευτυχισμένη. Κάτι βλέπω ότι έρχεται”… Μακάρι με το καλό! Αυτό το κόσμημα δεν είναι τυχαίο. Δεν φοράς τίποτα άλλο και φορά αυτό το διαμαντάκι, αυτό κάτι μου λέει εμένα»! είπε η Λίτσα Πατέρα αφήνοντας υπονοούμενα ότι έρχεται ο γάμος.

Η Φαίη Σκορδά, είπε μετά την αποκάλυψη «Λίτσα είσαι απίστευτη». Να σημειώσουμε πως το δώρο ο σύντροφός της, της το έκανε για τη γιορτή της.

Το δώρο που έκανε στην Φαίη Σκορδά ο Νίκος Ηλιόπουλος και στάθηκε αφορμή για τα υπονοούμενα γάμου

Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται στην αγκαλιά του Νίκου Ηλιόπουλου και είναι φουλ ερωτευμένη! Όπως αναγράφεται στο περιοδικό YOU ο αγαπημένος της της έκανε δώρο ένα συγκλονιστικό μονόπετρο!

Στην πρεμιέρα της για όγδοη χρονιά στο Πρωινό η παρουσιάστρια εμφανίστηκε μετά από ένα βίντεο γεμάτο αναμνήσεις από τις προηγούμενες ενάρξεις των εκπομπών της όπου εκεί εμφανιζόταν και ο Γιώργος Λιάγκας, μέχρι να καλωσορίσει στο πλατό το νέο αίμα της εκπομπής της, δηλαδή την Κόνι Μεταξά και τον Δημήτρη Μοθωναίο.

Για τους πλέον παρατηρητικούς, στο αριστερό της χέρι δέσποζε το μονόπετρο δαχτυλίδι, δώρο του αγαπημένου της Νίκου Ηλιόπουλου, που ήταν άλλωστε και από τους πρώτους που της ευχήθηκε για την καλή τηλεοπτική χρονιά από την προηγούμενη ημέρα όπως και οι δυο της γιοι.

Φαίη Σκορδά μονόπετρο

Ο Γιάννης και ο Δημήτρης παραμένουν οι μεγάλες αγάπες της ζωής της και οι απόλυτοι θαυμαστές της μαμάς τους και μάλιστα το καλοκαίρι που μας πέρασε η Φαίη Σκορδά σύστησε για πρώτη φορά το Νίκο στα αγόρια της.

Οι τρεις πια άντρες της ζωής της έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση, είναι το καλύτερο γούρι να πάει αυτή η τηλεοπτική χρονιά εξίσου όσο και το νέο κεφάλαιο που έχει ανοίξει στην προσωπική της ζωή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ