Εφιάλτης στην κουζίνα: Πρεμιέρα για τον Έκτορα Μποτρίνι - Τα πρώτα πλάνα

Οι πρώτες εντάσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εφιάλτης στην κουζίνα: Πρεμιέρα για τον Έκτορα Μποτρίνι - Τα πρώτα πλάνα

Πρεμιέρα στον ALPHA έκανε ο Έκτορας Μποτρίνι με την εκπομπή «Εφιάλτης στην κουζίνα». Ο σεφ είναι έτοιμος για όλα και οι εντάσεις ξεκίνησαν από το πρώτο επεισόδιο.

Στην πρεμιέρα είδαμε την Ελληνοαμερικανίδα Τζάνις, μια γυναίκα ιδιαίτερης κουλτούρας και φιλοσοφίας που έγινε ιδιοκτήτρια ενός εστιατορίου στο Πόρτο Ράφτη, επειδή απλά αγαπά τη φιλοξενία.

Αρχικά εντυπωσιάστηκε που θα φάει παϊδάκια σε πορσελάνη, περιτριγυρισμένος από πίνακες ζωγραφικής, αλλά τελικά απογοητεύτηκε όταν αντιλήφθηκε ότι το μαγαζί είναι χώρος αναψυχής για τους ιδιοκτήτες και ουσιαστικά το αφεντικό είναι ο ψήστης. Ωστόσο δείτε το ξέσπασμα του σεφ και παρουσιαστή στο instagram.

Έκτορας Μποτρίνι  Εφιάλτης στην κουζίνα πρεμιέρα ALPHA

Έκτορας Μποτρίνι: Πεντανόστιμα κεφτεδάκια με δεντρολίβανο - Η συνταγή που έφτιαξε στην πρεμιέρα

Υλικά

  • 300 γρ. κιμά βοδινό
  • 300 γρ. κιμά από μοσχαράκι γάλακτος
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Πεπεροντσίνο
  • Λίγη φρυγανιά τριμμένη
  • 2 σκ. σκόρδο λεπτοκομμένο
  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • Κλωναράκια από δεντρολίβανο
  • Λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, κάνουμε μπαλάκια και σε κάθε μπαλάκι καρφώνουμε μέσα ένα κλωναράκι από δεντρολίβανο. Ζεσταίνουμε το λάδι να κάψει και τα τηγανίζουμε όρθια ώστε να μείνει το κλωναράκι προς τα πάνω. Πρέπει να μείνουν αρκετά ζουμερά και με κρούστα γύρω γύρω. Δεν τα γυρίζουμε.

Έκτορας Μποτρίνι: Έκανε μεγάλο spoiler για τον «Εφιάλτη στην Κουζίνα»

Ο Έκτορας Μποτρίνι ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή ALPHA Παντού και μεταξύ άλλων δε δίστασε να δώσει και ένα μεγάλο spoiler για τη νέα σεζόν και τη επιστροφή της αγαπημένης του εκπομπής, «Εφιάλτης στην Κουζίνα».

«Οι εστιάτορες έχουν φτάσει σε απόγνωση. Μας βάζω όλους στο ίδιο σακί. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ κρίσιμη για την εστίαση και όλοι χρειαζόμαστε βοήθεια, έστω και λίγη.

Τώρα είμαστε λίγο διαφορετικοί, πιο ώριμοι όλοι. Όλοι μας έχουμε εξελιχθεί προς το καλύτερο. Θεωρώ ότι θα γίνει κάτι πολύ όμορφο. Ο “Εφιάλτης” κάνει πολλά καινούργια πράγματα, φτιάχνει τα μαγαζιά, αλλάζει τα μενού… Θα έχει ωραίες ατάκες και νομίζω ότι θα διασκεδάσουμε όλοι. Θα δούμε εστιατόρια όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις. Θα δούμε και ωραία εστιατόρια, αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Ελπίζω να δούμε πολλά καινούργια πιάτα… Όλες οι κριτικές και η βοήθεια θα είναι τελείως καλοπροαίρετη και όποιος μπορεί να βοηθήσει, βοηθάει. Στα πρώτα επεισόδια έχω δει νέους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει αυτή τη δύσκολη δουλειά κι έχω αντιμετωπίσει ανθρώπους που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια.