Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor: "Καυτά" φιλιά ανάμεσα στον Παναγιώτη Βασιλάκο και παίκτρια

Από το πρώτο κιόλας ραντεβού

The Bachelor:
News 17.09.2020 23:03
Από Ελένη Ζουγανέλη

Από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο του The Bachelor, «έπεσαν» τα πρώτα καυτά φιλιά, ανάμεσα στον Παναγιώτη Βασιλάκο και παίκτρια που του... «έκλεψε» το μυαλό από την αρχή.

Ο Έλληνας bachelor, βγήκε το πρώτο του ραντεβού με την Αναστασία. Μετά τη βόλτα που έκαναν με το σκάφος, και τις βουτιές στη θάλασσα, το ρομαντικό σκηνικό συνεχίστηκε στην παραλία.

Αφού της έκανε δώρο ένα απίστευτο φόρεμα, χόρεψαν δίπλα στη θάλασσα. Εκείνη την στιγμή μάλιστα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έσκυψε και την φίλησε, με την παίκτρια να ανταποκρίνεται αμέσως.

The Bachelor: Μελαχρινή και κούκλα η πρώην σύντροφος του Βασιλάκου

Δεν είναι μόνο ο Παναγιώτης Βασιλάκος μοντέλο, η πρώην σύντροφος του κατακτητή απο το The Bachelor είναι επίσης μελαχρινή πανέμορφη και μοντέλο!

O Παναγιώτης Βασιλάκος συστήθηκε για πρώτη φορά στις 20 γυναίκες που επρόκειτο να τον διεκδικήσουν το βράδυ της Πέμπτης στην πρεμιέρα του «The Bachelor». Ο ίδιος είναι πλέον ελεύθερος και ψάχνει να βρει την ιδανική, στην οποία θα κάνει πρόταση γάμου.

Λίγους μήνες πριν την έναρξη του «The Bachelor», ο Παναγιώτης Βασιλάκος χώρισε από τη σύντροφό του, Ντιάνα Χομτζίλα. Εντομεταξύ, αυτή είναι η ηλικία και η καταγωγή του πρώτου Έλληνα Bachelor.

Ο ίδιος ήταν ζευγάρι με το 21χρονο μοντέλο μετά την αποχώρησή του από το «Nomads». Οι δυο τους δεν έκρυβαν μάλιστα τον έρωτά τους και έκαναν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ανέβαζαν και κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram.

Το όμορφο μοντέλο με καταγωγή από τη Ρουμανία είχε δηλώσει στο παρελθόν για τη σχέση τους: «Δεν μας αρέσει να μιλάμε για τη σχέση μας, όμως, δεν την κρύβουμε κιόλας. Γιατί να κρύψεις κάτι τόσο ωραίο που σου συμβαίνει; Στα social media ανεβάζουμε πολλές κοινές μας φωτογραφίες από την καθημερινότητα αλλά και τις δουλειές μας».

Πλέον η σχέση τους έχει τελειώσει και οι δυο τους έχουν διαγράψει τα κοινά στιγμιότυπα στα social media

Παναγιώτης Βασιλάκος, πρώην σύντροφος Πρώην σύντροφος του Παναγιώτη απο το the bachelorΠρώην σύντροφος του The BachelorΠαναγιώτης Βασιλάκος και πρώην

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor: Η αποκάλυψη του Παναγιώτη Βασιλάκου για την πρόταση γάμου

The Bachelor Highlights: Οι πρώτοι τσακωμοί, η πρώην του Παντελή Παντελίδη και η τούμπα μπροστά στον Βασιλάκο

Share