The Bachelor: Άγριο ξεκατίνιασμα! «Είσαι ζώο...» - Χαμός την ώρα του ποδοσφαίρου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Άγριο ξεκατίνιασμα! «Είσαι ζώο...» - Χαμός την ώρα του ποδοσφαίρου

Άγριο... ξεκατίνιασμα με άρωμα ποδοσφαίρου συνέβη στο «The Bachelor», με τις παίκτριες να χωρίζονται σε ομάδες και το έπαθλο να είναι ένα ραντεβού σε σπα με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Το παιχνίδι αποδείχθηκε πολύ σκληρό, καθώς είχε... από όλα. Άλλες παίκτριες έπεσαν στο έδαφος με το σαγόνι, άλλες δάκρυσαν και ορισμένες έπαιξαν σκληρά. Η Αναστασία, δε, τραυματίστηκε και κανονικά έπρεπε να αποχωρήσει, αλλά για χάρη του Παναγιώτη έμεινε στο ματς.

Στο τέλος, η μαύρη ομάδα επικράτησε, με τη μία εκ των παικτριών να ενοχλείται από το γεγονός, ότι παίκτρια της ηττημένης ομάδας δεν της έδωσε το χέρι. «Είσαι ζώο...», ήταν η αντίδρασή της, σε ένα νέο «καρφί», μετά από εκείνα που σηματοδότησαν την αρχή του επεισοδίου. Ατάκα έπος από διαγωνιζόμενη. Νόμιζε ότι η Μάνη είναι... νησί.

The Bachelor: Η αποκάλυψη του Παναγιώτη Βασιλάκου για την πρόταση γάμου

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε πρεμιέρα χθες με το The Bachelor και σε συνέντευξη που παραχώρησε θέλησε να κάνει μία πολύ πιπεράτη αποκάλυψη για την πρόταση γάμου που ενδέχεται να δούμε στο φινάλε του ριάλιτι και για τη χάρη που ζήτησε από τον ALPHA.

Το ριάλιτι του ALPHA έκανε μεγάλη εντύπωση στο κοινό, κάτι που αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης - δείτε τα εδώ - ενώ οι κόντρες και οι ίντριγκες ξεκίνησαν ήδη από τα πρώτα λεπτά που οι διαγωνιζόμενες μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για το The Bachelor

Ως «Bachelor» θα σε διεκδικήσουν 20 γυναίκες. Σε προβληματίζει η πιθανότητα όσο προχωρά η διαδικασία να σου αρέσουν περισσότερες από μία υποψήφιες και στο τέλος να μην ξέρεις ποια να διαλέξεις;

Είμαι έτοιμος να ζήσω όλη την εμπειρία! Θέλω να ερωτευτώ και να αισθανθώ όλα αυτά τα συναισθήματα που σου προκαλεί ο έρωτας. Αν ερωτευτώ περισσότερες από μία κοπέλες, θα το αντιμετωπίσω. Νομίζω ότι αυτά συμβαίνουν στη ζωή. Πάντα θα υπάρχουν δύσκολες αποφάσεις, που όμως πρέπει να ληφθούν.

Είσαι έτοιμος να βρεις τον έρωτα της ζωής σου;

Είμαι πανέτοιμος να βρω τη γυναίκα της ζωής μου και να κάνουμε μαζί τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Στο φινάλε να περιμένουμε πρόταση γάμου;

Έχω ζητήσει από την παραγωγή του ALPHA, όταν με το καλό έρθει αυτή η στιγμή, η πρόταση να γίνει σε ένα συγκεκριμένο μέρος που μου αρέσει.