The Booth: Απίστευτο και άκρως νεανικό το σπίτι της Σοφίας Κουρτίδου - Έχει παντού χρώμα

Θα το ζηλέψει κάθε νέος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Booth: Απίστευτο και άκρως νεανικό το σπίτι της Σοφίας Κουρτίδου - Έχει παντού χρώμα

Την Σοφία Κουρτίδου μπορεί να την γνωρίζουμε από τα social media με τα απίστευτα βίντεο της, ωστόσο, καλύτερα την μάθαμε μέσα από την εκπομπή The Booth. Κάνοντας λοιπόν μια βόλτα στο λογαριασμό της στο Instagram, είδαμε το απίστευτο και νεανικό σπίτι της, το οποίο παντού έχει χρώμα.

Η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα, έχει σίγουρα τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της, αφού με την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής, κατάφεραν να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό και να συνεχίσουν στο Open και το χειμώνα.

Να πούμε βέβαια, πως μπορεί να την παρακολουθούμε καθημερινά τα μεσημέρια στο The Booth, ωστόσο συνεχίζει να αναρτεί διάφορα βιντεάκια και φωτογραφία χιουμοριστικές στο λογαριασμό της.

Σε μερικά από τα βίντεο της λοιπόν, είδαμε το εντυπωσιακό σπίτι της, το οποίο έχει παντού χρώματα, ενώ η διακόσμηση είναι άκρως νεανική.

Στο The Booth να σημειώσουμε είδαμε ένα απίστευτο περιστατικό. Και οι 4 παρουσιάστριες έβγαλαν στον αέρα το μακιγιάζ από το πρόσωπο τους.

Opentv: Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στο The Booth

Η σεζόν ξεκίνησε ξανά στο Opentv για το The Booth και οι 4 παρουσιάστριες θέλησαν να ανακοινώσουν στο τηλεοπτικό κοινό τι αλλαγές πρόκειται να δούμε από εδώ και στο εξής. Η εκπομπή πατάει "restart" και όλα φαίνεται πως θα είναι διαφορετικά.

Κάτι το χιούμορ κάτι τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών και πολύ γρήγορα το The Booth έγινε trend στο Twitter και από εκεί εδραίωσε τη θέση του στο Opentv.

Οι 4 κυρίες θα μας κρατήσουν συντροφιά και τον χειμώνα, ωστόσο η φόρμα της εκπομπής θα αλλάξει σημαντικά.

Συγκεκριμένα η Σοφία Μουτίδου ανέφερε για τις αλλαγές που έχουμε να δούμε: «Λοιπόν θα κάνουμε κάτι διαφορετικά, πάλι θα συμμετέχετε και θα είστε το βασικό στοιχείο της εκπομπής αλλά θα προηγούμαστε εμείς. Πρώτα θα βάζουμε εμείς το πρόβλημα και θα παίρνετε εσείς live για να μιλάτε με τον εκάστοτε», ενώ δείτε και τι είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό η Σοφία Μουτίδου για το The Booth.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρόσθεσε: «Επειδή λοιπόν συνέχεια μας λέγατε ότι μήπως δεν είναι κανονικά τα τηλεφωνήματα, εμείς σκεφτήκαμε να κάνουμε το εξής, θα έχουμε κάποια θέματα που είναι πάρα πολύ επίκαιρα, θα δανειζόμαστε από αυτά, θα παίρνουμε την αφορμή για να μιλάμε και να λέμε την άποψή μας και ταυτόχρονα εσείς μπορείτε να παίρνετε τηλέφωνο και να βγαίνετε στον αέρα αν έχετε παρόμοιο θέμα ή να πείτε κάτι επάνω σε αυτό. Θα κάνουμε αυτήν την εκπομπή πιο μαζί δεν γίνεται.»

Opentv: Απίστευτο σκηνικό στο The Booth - Αφαίρεσαν όλο το μακιγιάζ οι