Από το Star πάει στο Ευτυχείτε - Η ανακοίνωση στον αέρα του Open

"Μπουμ"! Αυτό δεν το περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από το Star πάει στο Ευτυχείτε - Η ανακοίνωση στον αέρα του Open

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, στο Opentv σημειώνει συγκλονιστικά νούμερα και φαίνεται πως θα συνεχίσει να τα διατηρεί αφού εντάσσει στο δυναμικό της νέα πρόσωπα που το κοινό έχει λατρέψει! Ένα από αυτά ανακοινώθηκε σήμερα και πρόκειται για πρώην παίκτρια του MasterChef, του ριάλιτι μαγειρικής στου Star.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου λίγο μετά την σημερινή έναρξη της εκπομπής της υποδέχτηκε στο πλατό του Ευτυχείτε την Κατερίνα Λένη και ανακοίνωσε την συνεργασία τους.

Κατερίνα Λένη: Ποια είναι η νέα συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή Ευτυχείτε - Όσα δεν ξέραμε

Η Κατερίνα Λένη έχει γεννηθεί στην Πρέβεζα όμως μεγάλωσε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη Μπίλεφελντ.

Είναι κομμώτρια στο επάγγελμα εδώ και 22 χρόνια. Η σχέση της με τη μαγειρική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, όταν μαγείρευε η γιαγιά της.

«Είχα μια υπέροχη γιαγιά και θεωρώ σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό αυτό που είμαι σήμερα, της το χρωστάω. Η φετινή χρονιά για μένα ήτανε κάπως δύσκολη από θέμα υγείας. Έπαθα μια υπερκόπωση και χρειάστηκε να μείνει εκτός για ένα χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι πως αναθεώρησα κάποια πράγματα και αποφάσισα να κάνω κάτι τελείως κόντρα. Επειδή το αγαπάω», είχε πει η ίδια κι έτσι πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή.

Όσο για την ηλικία της, η Κατερίνα Λένη είναι 36 ετών.

Δες όσα είχε πει για τη ζωή της στην οντισιόν της: