Συγκλονισμένο το διαδίκτυο με την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

Ρίγη ανατριχίλας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονισμένο το διαδίκτυο με την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

Συγκλονισμένοι είμαστε όλοι, μαζί και η Σία Κοσιώνη, από εχθές που έγινε γνωστό πως η κακοκαιρία Ιανός έχει αρχίσει και χτυπά διάφορα σημεία της Ελλάδας προκαλώντας μεγάλες καταστροφές (δείτε φωτογραφίες και βίντεο). Με μια ανάρτησή της στο διαδίκτυο η δημοσιογράφος θέλησε να δώσει ένα ισχυρό μήνυμα, ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους διαδικτυακούς της φίλους.

"Θα περάσει κι αυτό! Καλημέρα.", έγραψε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη φωτογραφίζοντας ένα σημείο της Αθήνας και τον ήλιο στον ουρανό.

Σία Κοσιώνη ανάρτηση για Ιανό

«Λύγισε» το διαδίκτυο με τη φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία, η οποία συνοδευόταν από ένα βαθύ μήνυμα. Η ανάρτησή της αυτή κατάφερε να κάνει ολόκληρο το διαδίκτυο να «λυγίσει».

Η αγαπημένη δημοσιογράφος έχει δείξει πολλές φορές πως είναι ένας άνθρωπος που τοποθετείται δημόσια για θέματα που την απασχολούν, ενώ είναι μια δυναμική γυναίκα.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη που έκανε το διαδίκτυο να «λυγίσει»

Η Σία Κοσιώνη λοιπόν δημοσίευσε μία φωτογραφία από μία κοπέλα από το Ιράν, η οποία πριν από λίγο καιρό δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι προκειμένου να αποδώσει το σεβασμό της στη γυναικεία δύναμη.

Σία Κοσιώνη ανάρτηση Instagram