Απίστευτο περιστατικό σε δημόσιο χώρο με την Ρούλα Κορομηλά: "Βάλτε την μάσκα σας σας παρακαλώ!"

Καταγεγραμμένο σε βίντεο το γεγονός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο περιστατικό σε δημόσιο χώρο με την Ρούλα Κορομηλά:

Η Ρούλα Κορομηλά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο περιέγραφε ένα περιστατικό που συνέβη όταν είπε σε έναν κύριο πως πρέπει να βάλει την μάσκα του, όπως επιτάσσουν άλλωστε τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.

“Σας παρακαλώ μπορείτε να βάλετε τη μάσκα σας; ρώτησε η Ρούλα για να πάρει απάντηση “Δεν θα με σώσει η μάσκα”… Θα με σώσει εμένα απάντησε η Ρούλα στον κύριο χωρίς μάσκα και μάλιστα του έδωσε μια που είχε μαζί της, αναγκάζοντάς τον τελικά να τη βάλει!

Και μιας και αναφερθήκαμε στον ιό που έχει σαρώσει τον κόσμο, δείτε εδώ τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την Αττική!

Ρούλα Κορομηλά: Το βίντεο και η τρυφερή εξομολόγηση - «Μέσα σ’ ένα βράδυ όταν τον γνώρισα...»

Η Ρούλα Κορομηλά είναι λάτρης των social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Πριν λίγες ημέρες έκανε μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση αναρτώντας ένα βίντεο της.

Η παρουσιάστρια μπορεί να απέχει από το χώρο της παρουσίασης και γενικά από τα φώτα της δημοσιότητας, κρατώντας χαμηλό προφίλ, ωστόσο διατηρεί άψογες σχέσεις μέχρι και σήμερα με πολλά πρόσωπα από το χώρο της showbiz.

Μάλιστα, για ένα από αυτά τα πρόσωπα έκανε μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κοινό τους βίντεο από μια πολύ όμορφη ημέρα που πέρασαν μαζί.

Για αυτό το πρόσωπο η Ρούλα Κορομηλά έκανε την τρυφερή εξομολόγηση

Ο λόγος για τον Παντελή Καναράκη με τον οποίο είναι πολύ καλοί φίλοι. «Λέει πως μέσα σ’ ένα βράδυ όταν τον γνώρισα του άλλαξα τη ζωή. Μετά απο αρκετά χρόνια ένα άλλο βράδυ έγινε υπέροχο με το αγόρι μου το υπέρταλαντούχο! Παντελάκο ουουουου», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα του βίντεο της. Δείτε ωστόσο εδώ τον μεγάλο έρωτα της Ρούλας Κορομηλά.