Big Brother: Άγριος καυγάς ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Δημήτρη Κεχαγιά

Δεν τον είχαν δείξει οι κάμερες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Άγριος καυγάς ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Δημήτρη Κεχαγιά

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, είδαμε έναν πολύ άγριο καυγά που συνέβη χθες βράδυ μέσα στο σπίτι, τον οποίο δεν είχαν δείξει οι κάμερες, ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Δημήτρη Κεχαγιά με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε η πρώτη.

Ο Χάρης Βαρθακούρης ξεκαθάρισε πως από εδώ και στο εξής θα βλέπουμε όλο περισσότερες στιγμές μέσα από το σπίτι που δεν έχουν προβληθεί στα επεισόδια. Κάτι αντίστοιχο έγινε λοιπόν όταν είδαμε τον μεγάλο καυγά που στήθηκε στις 4 το ξημέρωμα στο σπίτι.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς σηκώθηκε από τον ύπνο του για να βρει τους δίδυμους και να τους ζητήσει τα ρέστα σχετικά με μία ατάκα που είπαν στην Άννα Μαρία, η οποία πήγε έξω από το δωμάτιο στο οποίο κοιμόταν η Σοφία με τον Δημήτρη και το σχολίασε αρνητικά.

Οι δίδυμοι από τη μεριά τους της είπαν ότι θα το βρει μπροστά του και ο Δημήτρης Κεχαγιάς βγήκε από τα ρούχα του. Οι τόνοι ανέβηκαν και έγινε κανονικός πανικός, ενώ εκτός εαυτού βγήκε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος με το ροζ βίντεο της Χριστίνας!

Big Brother: Συγκίνησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τα λόγια του για την εξομολόγηση του Θέμη

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατάφερε να συγκινήσει με τα λόγια που είπε στον Θέμη μετά από την ιδιαίτερη εξομολόγηση που έκανε χθες. Ο παρουσιαστής έδωσε συγχαρητήρια στον γνωστό youtuber.

Ο Θέμης βρέθηκε στο hot seat προκειμένου να μάθει τα πάντα σχετικά με ένα δίλημμα που του είχε ετοιμάσει ο Μεγάλος Αδερφός.

Πριν προλάβει ωστόσο ο Χάρης Βαρθακούρης να ανακοινώσει στο Θέμη τη δοκιμασία του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε το λόγο και εξήγησε στο Θέμη πόσο σημαντικά ήταν όλα όσα είπε χθες - δείτε τα εδώ.

Στη συνέχεια, του ανακοινώθηκε πως έχει την επιλογή είτε να σκίσει ένα γράμμα που έστειλε η αδερφή της Σοφίας μαζί με ένα δώρο για να πάρει ασυλία, είτε να δώσει στη συμπαίκτριά του το πακέτο από την οικογένειά της.

Ο Θέμης δεν το σκέφτηκε ούτε λεπτό και είπε πως δε χρειάζεται την ασυλία και πως ποτέ του δε θα έκανε κάτι τέτοιο, ενώ πήγε αμέσως το γράμμα στη Σοφία.