Big Brother Highlights: Τα συγκλονιστικά λόγια της Χριστίνας, ο έξαλλος Μικρούτσικος και η αποχώρηση

Όσα είδαμε στο τρίτο live

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother Highlights: Τα συγκλονιστικά λόγια της Χριστίνας, ο έξαλλος Μικρούτσικος και η αποχώρηση

Τα συγκλονιστικά λόγια της Χριστίνας, ο έξαλλος Ανδρέας Μικρούτσικος, αλλά και η αποχώρηση που έφερε συγκίνηση, είναι μερικά από τα χθεσινά highlights του Big Brother στο τρίτο live.

Πολύ δυναμικά ξεκίνησε το επεισόδιο, καθώς ο Χάρης Βαρθακούρης είχε ετοιμάσει μερικές εκπλήξεις για τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Ο Νικόλας Παπαπαύλου, είδε τη μητέρα του και την αδερφή του οι οποίες βρίσκονταν στο πλατό και «λύγισε».

Πριν προλάβει να συνδεθεί με το σπίτι, η μητέρα του Νικόλα εξήγησε πως η οικογένειά της είναι πολύ δεμένη ενώ από τη μεριά της, η αδερφή του είπε πως είναι σίγουρη για τον Νικόλα και πως έχει καταφέρει να γίνει πολύ αγαπητός στο κοινό.

Λίγο αργότερα, ο παρουσιαστής έκανε τη σύνδεση με το σπίτι και με την εισαγωγή του, ο Νικόλας κατάλαβε πως θα έβλεπε τη μητέρα του και την αδερφή του και ξεκίνησε να κλαίει, ενώ φώναζε «αγάπη μου, αγάπη μου» απευθυνόμενος στη μαμά του.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο Νικόλας Παπαπαύλου είχε έναν άγριο καυγά με μια συμπαίκτριά του. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Τα είδε όλα ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Η ατάκα που τον έκανε να «τρελαθεί»

Τρελάθηκε στο live ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με μια ατάκα να τον «σκοτώνει», καθώς υπήρχε υπονοούμενο για την ηλικία του από μια γυναίκα, που μάλλον έχει μεγαλύτερη ηλικία από εκείνον.

Οι εκπλήξεις δε σταματούν ποτέ στο σόου, με δύο αγαπημένες γυναίκες του Νικόλα Παπαπαύλου να είναι παρούσες στο στούντιο. Πρόκειται για τη μητέρα και την αδελφή του, οι οποίες συγκίνησαν τον παίκτη, ενώ η πρώτη δεν έκρυψε το θαυμασμό της για τον παρουσιαστή.

Η ατάκα της, όμως, τον έκανε να πει «τι διάολο;». Συγκεκριμένα, του ανέφερε πως... μεγάλωσε με τον Μικρούτσικο στην τηλεόραση, με την φράση αυτή να... τον πεθαίνει.

Το σχόλιο του Χάρη για την Αντελίνα που προκάλεσε την αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε για ακόμα μία φορά, ένα σχόλιο για την αγαπημένη του σύζυγο, Αντελίνα και προκάλεσε φυσικά την αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος διαφώνησε με τον παρουσιαστή.

Όλα ξεκίνησαν από τον μπαμπά του Δημήτρη Κεχαγιά ο οποίος ξεκαθάρισε πως κουμάντο μέσα στο σπίτι του κάνει η γυναίκα του και ο Χάρης Βαρθακούρης συμφώνησε αμέσως ξεκαθαρίζοντας πως και στο δικό του σπίτι το ίδιο έγινε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε και σχολίασε πως επειδή συμβαίνει στο δικό του το σπίτι, δε σημαίνει ότι συμβαίνει σε όλα.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Χριστίνας Ορφανίδου για το ροζ βίντεο

Η Χριστίνα με περίσσια δύναμη δε δίστασε να μιλήσει για μία ιστορία που την έχει στοιχειώσει εδώ και λίγα χρόνια. Συγκεκριμένα, έκανε μία εξομολόγηση καρδιάς για το ροζ βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

Η Χριστίνα Ορφανίδου μπήκε στο δωμάτιο με το hot seat και ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε πως θα δούμε το βίντεο στο οποίο η παίκτρια εξομολογείται στον Big Brother τα πάντα για το ροζ βίντεο.

Μπαίνοντας σε ένα σκοτεινό δωμάτιο λοιπόν, η Χριστίνα άρχισε να περιγράφει τη ζωή της από τη μέρα που γεννήθηκε μέχρι και σήμερα. Ενώ περιέγραψε πολλά γεγονότα, ευχάριστα και δυσάρεστα, έφτασε στο 2018.

Εκείνη τη χρονιά, η Χριστίνα αποφάσισε να χωρίσει με τον τότε σύντροφό της και λίγο αργότερα, εκείνος διέρρευσε στο διαδίκτυο ένα βίντεο προσωπικό, το οποίο μάλιστα έστειλε σε όλους τους κοινούς γνωστούς.

Αποτέλεσμα ήταν να αναγκαστεί να φύγει για λίγο από την πόλη ωστόσο στη συνέχεια έβλεπε πως αυτή η ιστορία την στοιχειώνει ακόμα. ενώ νωρίτερα έγινε γνωστό πως κυκλοφόρησε ένα ακόμα χυδαίο σχόλιο από παίκτη του Big Brother.

«Το 2017 όταν γνώρισα κάποιον άλλο άνθρωπο με τον οποίο έζησα ένα τροχαίο ατύχημα, η προηγούμενη σχέση μου για να με ξεφτιλίσει και να με εκδικηθεί δημοσιοποίησε στο ίντερνετ ιδιωτικές στιγμές, τις διέδιδε από κινητό σε κινητό σε δικό μας περιβάλλον. Με ξεφτίλισε, έφυγα από τη Θεσσαλονίκη, έχασα τη δουλειά μου και μου χάλασε την καινούρια σχέση.

Εφτασα και να βιώσω μπούλινγκ από τρίτα άτομα που είχαν δει αυτά τα βίντεο και τις φωτογραφίες. Από το 2018 και μετά αποφάσισα να μην ξανακάνω σχέση έχασα την εμπιστοσύνη μου. Δεν ενημέρωσα τους γονείς μου και προσπάθησα να το αντιμετωπίσω και κινήθηκα νομικά, όμως εκείνος συνέχισε να μιλάει άσχημα. Θέλω να δώσω συμβουλή σε όλες τις γυναίκες. Ποτέ να μην βιντεοσκοπούν προσωπικές στιγμές.

Δεν ξέρουν τι μπορεί να γίνει και πως θα τις εκμεταλλευτεί λόγω εγωισμού κάποιος. Να είστε δυνατές και να προσέχετε πάρα πολύ. Δεν είστε θύματα, αυτοί που κάνουν αυτές τις κινήσεις, αυτοί είναι τα θύματα.

Ημουν σε εστιατόριο και μου ήρθε μήνυμα στο ίνσταγκραμ και πάγωσα. Είχαν ανέβει οι προσωπικές στιγμές μου σε συγκεκριμένο προφίλ. Με έχει στοιχειώσει αυτό το πράγμα είναι ότι χειρότερο. Μπορεί να καταρρακώσει έναν άνθρωπο. Ηξερα τι έκανα αλλά νόμιζα ότι θα ήταν σύντροφός μου μια ζωή και ήθελα να του ικανοποιήσω τις φαντασιώσεις του. Προσπάθησα να βρω έναν τρόπο να κατέβουν όλα αυτά όσο πιο γρήγορα γίνεται. Εχω έλθει πολλές φορές σε δύσκολη θέση.

Δεν θα πρέπει να ντρεπόμαστε. Είναι έρωτας, συντροφικότητα και το κάνουμε όλοι. Δε καταλαβαίνω γιατί το κάνουνε όλοι. Σε όλες τις υποθέσεις διαρροής προσωπικών δεδομένων όλο άνδρες κρύβονται πίσω από αυτό. Και υπάρχουν κάποιοι που θα πουν μπράβο ρε μάγκα…

Είμαι πολύ δυνατός άνθρωπος. Εχω βρεθεί με φίλους και μου άνοιξαν κινητό και μου έδειξαν το βίντεό μου και μου είπαν ότι εκείνος το έστειλε. Είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό το πράγμα. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα καταδικάσουν αυτή την πράξη και θα καταλάβουν ότι δεν προκαλούν οι γυναίκες. Ηθελα να προστατεύσω την οικογένεια μου αλλά αναγκάστηκα να τους ενημερώσω γιατί κάποια στιγμή θα μαθευόταν. Νιώθω πολύ άσχημα γιατί επέλεξα να έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο για τρία χρόνια και δεν κατάλαβα τίποτα.

Αυτό τον άνθρωπο τον φρόντισα και τον αγάπησα όσο τίποτα στη ζωή μου. Το μόνο πράγμα που θα του έλεγα αν ήταν απέναντί μου, θα ήταν «γιατί;» Γιατί δεν έκανα κάτι κακό. Είναι καταδικαστέα πράξη και δεν έχει κανένα δίκιο».

Εκτός εαυτού ο Ανδρέας Μικρούτσικος με το ροζ βίντεο της Χριστίνας

Η Χριστίνα Οργφανίδου για το ροζ βίντεο που έχει διαρρεύσει, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βγήκε πραγματικά εκτός εαυτού ενώ έκανε την πιο δυνατή τοποθέτηση για το περιστατικό που πλήγωσε την παίκτρια.

Αμέσως μετά την προβολή του συγκεκριμένου βίντεο η Χριστίνα Ορφανίδου ξέσπασε σε κλάματα ενώ βρισκόταν σε σύνδεση με τον Χάρη Βαρθακούρη και τους υπόλοιπους στο πλατό.

Αμέσως το λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος ξεκίνησε να φωνάζει και να εξηγεί στη Χριστίνα πως δεν έχει λόγο να ντρέπεται ούτε να κλαίει για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Δείτε το ξέσπασμά του στο παρακάτω βίντεο:

Συγκίνησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τα λόγια του για την εξομολόγηση του Θέμη

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατάφερε να συγκινήσει με τα λόγια που είπε στον Θέμη μετά από την ιδιαίτερη εξομολόγηση που έκανε χθες. Ο παρουσιαστής έδωσε συγχαρητήρια στον γνωστό youtuber.

Ο Θέμης βρέθηκε στο hot seat προκειμένου να μάθει τα πάντα σχετικά με ένα δίλημμα που του είχε ετοιμάσει ο Μεγάλος Αδερφός.

Πριν προλάβει ωστόσο ο Χάρης Βαρθακούρης να ανακοινώσει στο Θέμη τη δοκιμασία του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε το λόγο και εξήγησε στο Θέμη πόσο σημαντικά ήταν όλα όσα είπε χθες - δείτε τα εδώ.

Στη συνέχεια, του ανακοινώθηκε πως έχει την επιλογή είτε να σκίσει ένα γράμμα που έστειλε η αδερφή της Σοφίας μαζί με ένα δώρο για να πάρει ασυλία, είτε να δώσει στη συμπαίκτριά του το πακέτο από την οικογένειά της.

Ο Θέμης δεν το σκέφτηκε ούτε λεπτό και είπε πως δε χρειάζεται την ασυλία και πως ποτέ του δε θα έκανε κάτι τέτοιο, ενώ πήγε αμέσως το γράμμα στη Σοφία.

Άγριος καυγάς ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Δημήτρη Κεχαγιά

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother, είδαμε έναν πολύ άγριο καυγά που συνέβη χθες βράδυ μέσα στο σπίτι, τον οποίο δεν είχαν δείξει οι κάμερες, ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Δημήτρη Κεχαγιά με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε η πρώτη.

Ο Χάρης Βαρθακούρης ξεκαθάρισε πως από εδώ και στο εξής θα βλέπουμε όλο περισσότερες στιγμές μέσα από το σπίτι που δεν έχουν προβληθεί στα επεισόδια. Κάτι αντίστοιχο έγινε λοιπόν όταν είδαμε τον μεγάλο καυγά που στήθηκε στις 4 το ξημέρωμα στο σπίτι.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς σηκώθηκε από τον ύπνο του για να βρει τους δίδυμους και να τους ζητήσει τα ρέστα σχετικά με μία ατάκα που είπαν στην Άννα Μαρία, η οποία πήγε έξω από το δωμάτιο στο οποίο κοιμόταν η Σοφία με τον Δημήτρη και το σχολίασε αρνητικά.

Οι δίδυμοι από τη μεριά τους της είπαν ότι θα το βρει μπροστά του και ο Δημήτρης Κεχαγιάς βγήκε από τα ρούχα του. Οι τόνοι ανέβηκαν και έγινε κανονικός πανικός.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι

Το τρίτο ζωντανό επεισόδιο του Big Brother ολοκληρώθηκε και έγινε γνωστός ο παίκτης, ο οποίος αποχωρεί από το σπίτι, μετά από απόφαση του κοινού, σε μία ψηφοφορία ανάμεσα σε πέντε παίκτες που κρίθηκε και πάλι στη λεπτομέρεια.

Το σόου, για ακόμη μια φορά, είχε πολλές εκπλήξεις να μας προσφέρει και δυνατές συγκινήσεις, όπως και καβγάδες, με κορυφαίο αυτόν της Άννας Μαρίας με τον Δημήτρη Κεχαγιά που δεν έδειξαν οι κάμερες. Οι παίκτες μίλησαν για τα θέματα που τους απασχόλησαν, ανταποκρίθηκαν σε προκλήσεις και πέρασαν από την... ανάκριση των Χάρη Βαρθακούρη και Ανδρέα Μικρούτσικου.

Στο τέλος, όμως, ένας έπρεπε να αποχωρήσει και αυτός ήταν ο Νικόλας Παπαπαύλου. Συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους έναντι των Χρήστο Μακρίδη, Δημήτρη Κεχαγιά, Νίκου Ζέκκου, Ράνιας Καραγιάννη και, τελικά, αποχώρησε από το παιχνίδι.