Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έξαλλος ο Γιώργος Μαυρίδης - Η ανακοίνωση της Μεξικάνικης Πρεσβείας και η διάψευση της

Τι συνέβη;

Έξαλλος ο Γιώργος Μαυρίδης - Η ανακοίνωση της Μεξικάνικης Πρεσβείας και η διάψευση της
News 19.09.2020 09:47
Από Ελένη Ζουγανέλη

Έξαλλος είναι ο Γιώργος Μαυρίδης μετά τα όσα έζησε κατά την σύλληψη του στο Μεξικό. Η οργισμένη ανάρτηση του έφερε αναστάτωση, με αποτέλεσμα να βγάλει ανακοίνωση η Μεξικάνικη Πρεσβεία και να διαψεύσει τα λεγόμενα του.

«Θα ήθελα να ενημερώσω την αγαπημένη πρεσβεία του Μεξικού, ότι παρότι η χώρας σας δεν είναι πρώτη σε παραγωγή ελαιολάδου, το λάδι ρέει αύθονο και ότι έχω μια φωτογραφία στο κινητό μου από την “ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα”.

Θέλω να προσθέσω ότι έχω τα στοιχεία συγκρατούμενων, εεεεε συγνώμη τουριστών ήθελα να πω, που πέρασαν τις μέρες τους μαζί μας και θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε τις μαρτυρίες τους σε βίντεο για τις ευχάριστες αναμνήσεις που είχαν από την “ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα”.
Ένα απλό στυλό που δεν βρήκατε στο ψάξιμο και ένα κομμάτι χαρτί υγείας μπορούν να φανούν χρήσιμα στις μέρες μας.

Φυσικά, οποίος έχει κάποια διαθέσιμη προσφορά για την αγορά της φωτογραφίας είμαι ανοικτός σε προτάσεις, αν θέλετε πάλι, δέχομαι και από εσάς προσφορά μπας και πατσίσουμε τα λεφτά από τα εισιτήρια, την ταλαιπωρία και την ηθική και υλική βλάβη της ομάδας μου.

Αντ’ αυτού αν ήμουν στην θέση σας, θα καθόμουν ήρεμα και ωραία στο γραφείο μου απολαμβάνοντας την άνεση του και δεν θα έμπαινα σε διαδικασία να ανοίξω πόλεμο με έναν Ευρωπαίο πολίτη ο οποίος βάση νόμου μπορεί να κρατηθεί μόνο για 6 ώρες στην “ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα” σας και κρατήθηκε 4 μέρες και κατά παράβαση σωρείας θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου!

ΥΓ: Έγραψα μόνο το 10%, αν θέλετε μπορώ στην επόμενη ανάρτηση μου να προσθέσω και το άλλο 90% με βανάκια χουντίνι που έχουν την μαγική ικανότητα να εξαφανίζουν.

ΥΓ2: Για αμόρφωτος τατουατζής τα πήγα καλά αλλά να μην ξεχνάτε ότι μπορώ και καλύτερα!», έγραψε ο Μαυρίδης στην επίσημη σελίδα του.

Δείτε ωστόσο και τις πρώτες του δηλώσεις με το που κατέβηκε από το αεροδρόμιο και έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η ανακοίνωση της Μεξικάνικης Πρεσβείας για τον Γιώργο Μαυρίδη και η διάψευση

Σε κατηγορηματική διάψευση των λεγομένων του Γιώργου Μαυρίδη περί παράνομης κράτησης του ιδίου και της ομάδας του στο αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού προχώρησε η Πρεσβεία του Μεξικού.

Γιώργος Μαυρίδης Μεξικάνικη πρεσβεία διάψευση

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Μαυρίδης: Το τέλος της περιπέτειας στο Μεξικό - Επιστρέφει στην Ελλάδα!

Εξελίξεις με τη σύλληψη του Γιώργου Μαυρίδη

Share