ΣΚΑΙ: Εξελίξεις με τον Χάρη Βαρθακούρη στο κανάλι

Όλο το ρεπορτάζ

ΣΚΑΙ: Εξελίξεις με τον Χάρη Βαρθακούρη στο κανάλι

Εξελίξεις υπάρχουν για τον Χάρη Βαρθακούρη και το τηλεοπτικό του μέλλον στον ΣΚΑΙ. Όλο το ρεπορτάζ θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Μετά το τέλος του Big Brother - που πρόσφατα είδε μια αποχώρηση - όπως φαίνεται θα συμμετάσχει και σε άλλο project του σταθμού. Βέβαια, ακόμη δεν είναι τίποτα σίγουρο, αφού μιλάμε για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Συγκεκριμένα, όπως μου μετέφερε πηγή μου και θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr ο Χάρης Βαρθακούρης υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί στο Masked Singer με μια θέση στην κριτική επιτροπή.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει «κλείσει» η συμφωνία ανάμεσα στο κανάλι και τον παρουσιαστή. Και αυτό γιατί η συμμετοχή του στο show όπως θα σας αποκαλύψω με κάθε επιφύλαξη, είναι δεύτερο συμφωνητικό το οποίο πρέπει να ενεργοποιηθεί.

Αυτό σημαίνει πως το μέλλον του Χάρη Βαρθακούρη στον ΣΚΑΙ είναι αβέβαιο, καθώς πρέπει να υπάρξει συμφωνία και από τις δυο πλευρές για να ενεργοποιηθεί.

Big Brother: Έτσι επιλέχθηκαν οι 17 παίκτες - Η αποκάλυψη του Χάρη Βαρθακούρη για το ριάλιτι του ΣΚΑΙ

Ο Χάρης Βαρθακούρης ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Love it στην πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου και μεταξύ άλλων θέλησε να σχολιάσει πώς επιλέχθηκαν οι 17 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι του Big Brother προκειμένου να διεκδικήσουν τα 100.000 ευρώ.

To Σάββατο γνωρίσαμε τους παίκτες και η αλήθεια είναι ότι μερικοί από αυτούς κατάφεραν να μας τραβήξουν και με το παραπάνω την προσοχή.

Για παράδειγμα, ο Θέμης Κανέλλος, ο youtuber με τη λατρεία στο μακιγιάζ και το εκρηκτικό ταπεραμέντο, είναι ένας από τους παίκτες που πρόκειται να συζητηθεί αρκετά - δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το προφίλ του.

Έτσι, ο παρουσιαστής θέλησε να ξεκαθαρίσει πως μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού θα πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι που εκπροσωπούν τους τηλεθεατές.

«Το Big Brother οφείλει να έχει τα πάντα. Να εκπροσωπείται όλος ο κόσμος. Πρέπει να βρούμε κάποιον μέσα στο παιχνίδι να ταυτιστούμε. Μας κατηγορείς ότι βάλαμε στο παιχνίδι και προάγουμε κάτι… οτιδήποτε… Είναι μέρος της κοινωνίας. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη ή μικρή είναι.

Έχουμε μετανάστες στην Ελλάδα; Οφείλουμε να έχουμε μετανάστες. Έχουμε ομοφυλόφιλους; Οφείλουμε να έχουμε ομοφυλόφιλους. Έχουμε ομοφοβικούς; Οφείλουμε να έχουμε ομοφοβικούς. Πρέπει να υπάρχουν τα πάντα μέσα. Όλοι όσοι μπαίνουν μέσα στο παιχνίδι το πρώτο μέλημα της παραγωγής είναι αν αντέχουν. Πρέπει πριν μπουν να περάσουν από ψυχολόγο και ψυχίατρο» εξήγησε ο Χάρης Βαρθακούρης.