Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ευχάριστα νέα - Έκανε το επόμενο βήμα με το σύντροφό της

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ευχάριστα νέα - Έκανε το επόμενο βήμα με το σύντροφό της

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους, έκαναν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύντροφος της, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη πως είναι μαζί. Τα νέα είναι ευχάριστα για την παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife και όσα αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού στις δημοσιογράφους Κορίνα Μανταγάρη και Νίκη Κώτσου, οι δυο τους γνωρίζονταν αρκετά χρόνια ωστόσο μέχρι πρόσφατα, μεταξύ τους δεν είχε υπάρξει τίποτα ερωτικό.

Η σπίθα του έρωτα τους άναψε όταν μετά την καραντίνα, βρέθηκαν να γυμνάζονται στο ίδιο γυμναστήριο με τον επιχειρηματία να εκδηλώνει για πρώτη φορά εκεί το ενδιαφέρον του.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα, αναφέρουν στην εφημερίδα πως η όμορφη παρουσιάστρια έχει μετακομίσει ήδη στο σπίτι του αγαπημένου της στη Γλυφάδα.

Δείτε ωστόσο και όλες τις λεπτομέρειες για την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο OPENtv

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη κοινή εμφάνιση με το σύντροφο της μετά τις φήμες για την σχέση τους

Μετά τις έντονες φήμες για σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον πρώην της Κατερίνας Καινούριου ήρθε στην επιφάνεια και η πρώτη κοινή τους φωτογραφία!

Η παρουσιάστρια φαίνεται πως δεν φοβάται να με΄τα τις φήμες να βγει δημόσια και μάλιστα να φωτογραφηθεί σε γνωστό μαγαζί! Δείτε εδώ ποιο άθλημα βοηθάει την Κωνσταντίνα να χάσει κιλά!

Σπυροπούλου σχέση

Ερωτικό... μπέρδεμα στη showbiz - Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζευγάρι με πρώην της Κατερίνας Καινούργιου

Ένα μεγάλο μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί στα ερωτικά της ελληνικής showbiz, μιας και όπως έγινε γνωστό σήμερα μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται να είναι ζευγάρι με έναν πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου!

Η προσωπική ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έχει συζητηθεί ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό με όλους να αναζητούν να μάθουν με ποιον είναι αυτή την περίοδο η γνωστή παρουσιάστρια.

Μετά από τον σύντομο χωρισμό της με τον Δημήτρη Μηλιώνη - δείτε εδώ τι συνέβη μεταξύ τους - ακούστηκε πως η παρουσιάστρια βγαίνει με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο τίποτα από όλα αυτά δεν επιβεβαιώθηκε από την ίδια.

Αυτός είναι ο πρώην της Κατερίνας Καινούργιου που είναι ζευγάρι με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Όπως ανέφερε λοιπόν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως είναι σε σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Οι δυο τους έχουν κάνει δύο κοινές εμφανίσεις σε γνωστά εστιατόρια της Αθήνας ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.