Αγγελική: Φουλ ερωτευμένη η ηθοποιός του ALPHA - Δείτε το πρόσωπο του συντρόφου της

Όσα δηλώνει ο ίδιος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική: Φουλ ερωτευμένη η ηθοποιός του ALPHA - Δείτε το πρόσωπο του συντρόφου της

Μέσα από το ρόλο της «Αγγελικής» έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο η ηθοποιός Μαίρη Μηνά η οποία όπως μάθαμε είναι φουλ ερωτευμένη. Στη δημοσιότητα το πρόσωπο του συντρόφου της.

Συγκεκριμένα, τα τελευταία δύο χρόνια περίπου ζευγάρι με τον επίσης καταξιωμένο ηθοποιό, Μιχάλη Σαράντη. Ωστόσο, οι δυο τους θέλουν να κρατούν χαμηλούς τόνους και τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Μιχάλης Σαράντης μίλησε στην εφημερίδα Real News, και αποκάλυψε πως εκείνος και η αγαπημένη του, Μαίρη Μηνά μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

«Μένουμε μαζί με την Μαίρη και την καμαρώνω! Στο θέατρο, εδώ και καιρό, και τώρα στην τηλεόραση. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Αυτό τα λέει όλα!» ανέφερε χαρακτηριστικά. Δείτε ωστόσο μια τραγωδία για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

Αγγελική Μαίρη Μηνά σύντροφος

Λίγα λόγια για την Μαίρη Μηνά την «Αγγελική» στην σειρά του ALPHA

Απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών και πτυχιούχος κοινωνική λειτουργός του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει εργαστεί στη Σουηδία σε θέατρο ατόμων με ειδικές ανάγκες. Έκανε το ντεμπούτο της στη «Σαλώμη» του Νίκου Καραθάνου. Αγαπάει το σπιτικό φαγητό και τις βόλτες.

Ως παιδί ήμουν από εκείνα που βαριόντουσαν εύκολα.
Και αργότερα, στην ενήλικη ζωή μου, αισθανόμουν πως τα πράγματα εξαντλούνται σχετικά γρήγορα και έπρεπε πάντα να κοπιάζω για να διατηρώ το ενδιαφέρον μου ζωντανό. Το θέατρο είναι από τα λίγα πράγματα που το αισθάνομαι αβίαστα ανεξάντλητο. Ακόμη και οι δυσκολίες του, που μπορεί να είναι ακραίες, μπορεί να σε τσακίσουν – ακόμη και αυτές (παραδόξως) – εντέλει λειτουργούν ανατροφοδοτικά και όχι ανασταλτικά.

Μέχρι στιγμής, με έχουν καθορίσει δάσκαλοι
όπως ο Αργύρης Ξάφης και η Αμαλία Μουτούση, η Ιώ Βουλγαράκη και ο Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης, καθώς και η ομάδα από τη σχολή που πλέον η σχέση μας είναι σχέση συγγένειας. Είναι αδέρφια! Κι έχω τη χαρά να ξαναβρεθώ μαζί τους και σκηνικά σε μια παράσταση που θα ανεβεί μετά το Πάσχα στο Skrow, το «Έτσι πεθαίνουμε» σε σκηνοθεσία Αργύρη Ξάφη.

Είχα μια κλίση προς τα ανθρωπιστικά επαγγέλματα, γι’αυτό και σπούδασα κοινωνική λειτουργός.
Το θέατρο προέκυψε ως μια επιπλέον εκπαίδευση, μιας και ήθελα να ασχοληθώ με την δραματοθεραπεία. Τελικά με κέρδισε. Με κέρδισε αυτή η δυνατότητα για άμεση εμπλοκή που σου προσφέρει το θέατρο.