Έρχεται στην Ελλάδα ο Μπουράκ Χακί μετά τον χωρισμό με την Παππά - Φωτογραφία αγκαλιά με πασίγνωστη Ελληνίδα

Ευχάριστα νέα για τον Τούρκο ηθοποιό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρχεται στην Ελλάδα ο Μπουράκ Χακί μετά τον χωρισμό με την Παππά - Φωτογραφία αγκαλιά με πασίγνωστη Ελληνίδα

Μια νέα αρχή ετοιμάζεται να κάνει στην ζωή του ο Μπουράκ Χακί, αρκετό καιρό μετά τον χωρισμό του με την Χαρά Παππά! Ο Τούρκος ηθοποιός, όπως ανακοινώθηκε μέσω instagram θα έρθει στην Ελλάδα για να πραγματοποιήσει γυρίσματα με την πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό, Μιμή Ντενίση.

Η ίδια η Μιμή, λίγες ώρες πριν ανακοίνωσε τη νέα τους συνεργασίας γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό: "Συντομα μαζι!!στην ταινια Σμυρνη μου αγαπημενη!! Φιλιω κ Χαλιλ.Ενας ερωτας απαγορευμενος δυο ανθρωποι που ταιριαζουν οι ψυχες τους μα τους χωριζουν η θρησκεια κ οι πολιτικες..Ελπιζω να εχουμε ηρεμια κ να αρχισουμε τα γυρισματα την ανοιξη στην πολυπαθη Μυτιληνη!.θα ειναι πολυ καλο για το αγαπημενο νησι!!!"

Δείτε τι είπε η Χαρά Παππά την τελευταία φορά που μίλησε για τον χωρισμό της με τον Τούρκο ηθοποιό.

Μπουράκ Χακί: «Ο χωρισμός με τη Χαρά Παππά ήταν...»

Ο Μπουράκ Χακί επικοινώνησε με την εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων θέλησε να αναφερθεί στον χωρισμό του με τη Χαρά Παππά και στην απόφαση που πήραν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γοητευτικός ηθοποιός έχει δείξει πολλές φορές πως δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει δημόσια για το τέλος της σχέσης του με το μοντέλο, η οποία απασχόλησε αρκετά τα μέσα ενημέρωσης.

Βέβαια μία συγκινητική εξομολόγηση λίγο μετά το χωρισμό της έκανε και η Χαρά Παππά. Δείτε εδώ τι είπε για την απόφασή της να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία.

Αυτά είπε ο Μπουράκ Χακί για το χωρισμό του με τη Χαρά Παππά

«Μιλάμε με τη Χαρά, έχουμε καλή επικοινωνία. Τα πάντα άλλαξαν φέτος, δεν περίμεναμε τίποτα απ' όσα έγιναν. Πιστεύω ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι και εύχομαι να είχαμε παντρευτεί. Ο χωρισμός ήταν μία απόφαση που έπρεπε να πάρουμε. Τώρα πια δεν πρέπει να μιλάμε για την πιθανότητα επανασύνδεσής μας», ήταν τα λόγια του Τούρκου ηθοποιού.