Πρεμιέρα για τη Δανάη Μπάρκα στο Mega - Το εκθαμβωτικό φόρεμα και το καλημέρα στο κοινό

Η πιο εντυπωσιακή έναρξη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για τη Δανάη Μπάρκα στο Mega - Το εκθαμβωτικό φόρεμα και το καλημέρα στο κοινό

Η Δανάη Μπάρκα έκανε την πρεμιέρα της σήμερα στο Mega και η αλήθεια είναι πως από το πρώτο κιόλας λεπτό κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα με το εκθαμβωτικό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει καθώς και με το πρώτο καλημέρα της στο κοινό.

Η νεαρή παρουσιάστρια έκανε το ξεκίνημά της σήμερα στο Mega και με την είσοδό της στο πλατό δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της και τη χαρά της για το «Πάμε Δανάη».

Στη συνέχεια ξενάγησε τους τηλεθεατές στο εντυπωσιακό πλατό της, το οποίο είναι γεμάτο χρώματα και έχει μια πολύ ιδιαίτερη αισθητική.

Δανάη Μπάρκα εκπομπή

Τέλος έφερε μέσα την ομάδα της, και ξεκίνησε ευθύς αμέσως με τη θεματολογία της.

Δανάη Μπάρκα Mega

Δανάη Μπάρκα: Οι δηλώσεις πριν την πρεμιέρα της στο MEGA - «Όταν μου έγινε η πρόταση είπα...»

Πρεμιέρα κάνει αύριο 21/9 η Δανάη Μπάρκα και λίγες ώρες νωρίτερα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» για το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα στο MEGA.

Στον δημοσιογράφο, Γρηγόρη Μπάκα μίλησε για τα συναισθήματα της, αλλά και για το πως της έγινε η πρόταση και τη σκέφτηκε εκείνη την στιγμή.

«Είμαι πάρα πολύ αγχωμένη. Για να είμαστε ειλικρινείς και ρεαλιστές, υπάρχουν πάρα πολύ δύσκολα επαγγέλματα σε αυτό τον πλανήτη. Υπάρχουν άνθρωποι που σώζουν ζωές, άνθρωποι που σβήνουν φωτιές... Προφανώς και δε πάμε να ανακαλύψουμε καινούργιο χημικό στοιχείο, αλλά ο καθένας έχει τα όριά του και επειδή εγώ δεν έχω ξαναβρεθεί μπροστά σε κάμερα εκτός από εσάς ή για συνέντευξη, ούτε καν σε σήριαλ δεν έχω παίξει, για μένα είναι κάτι πολύ δύσκολο... Δεν πάμε να πάρουμε κόσμο από άλλους ανθρώπους, το σημαντικό είναι να δουλεύουμε όλοι...

Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δε περίμενα να γίνει αυτό ειδικά τόσο σύντομα. Όταν μου έγινε η πρόταση είπα ότι αν δε ρισκάρω δεν υπάρχει ιστορία, είπα ότι μια είναι η ζωή και δε ξέρεις ακριβώς πόσο θα ζήσεις... Η μαμά έμαθα την πρώτη μέρα που μου έγινε η πρόταση. Ήταν συγκρατημένα χαρούμενη και μου είπε ότι αν τελικά πω ναι, να μην αλλάξω εμένα γιατί ο κόσμος αν ταυτιστεί θα ταυτιστεί με την αλήθεια μου...» ανέφερε χαρακτηριστικά. Δείτε εδώ σε φωτογραφία όλη την ομάδα της.