Απέβαλε η Γωγώ Γαρυφάλλου - Η σπαρακτική εξομολόγησή της

Η ιστορία που δεν γνώριζε κανείς!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απέβαλε η Γωγώ Γαρυφάλλου - Η σπαρακτική εξομολόγησή της

Η Γωγώ Γαρυφάλλου παραχώρησε συνέντευξη σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων δε δίστασε να κάνει μία σπαρακτική εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας πως ήταν έγκυος σε δίδυμα ωστόσο απέβαλε στο ένα.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου η οποία βάφτισε το κοριτσάκι της, αποκάλυψε πως η κύηση της ήταν δίδυμη αλλά το ένα παιδί, δυστυχώς πέθανε, με τα λόγια της να προκαλούν ρίγη συγκίνησης.

Επίσης, η Γωγώ Γαρυφάλλου, ανέφερε μεταξύ άλλων πως είχε δεχτεί προτάσεις για ριάλιτι χωρίς να αποκαλύψει αν έχει δεχθεί κάποια.

Η Γωγώ μάλλον ερωτεύτηκε ξανά και είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ! Δείτε τον νέο της σύντροφο!

Στο My Style Rocks η Γωγώ Γαρυφάλλου - Η φωτογραφία στο Ιnstagram

Η Γωγώ Γαρυφάλλου είναι μία όμορφη και δυναμική γυναίκα που συνεχώς κινείται και τη βλέπουμε να κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Γωγώ άφησε να εννοηθεί ότι ίσως και να τη δούμε σε γνωστή εκπομπή μόδας... Θα τη δούμε στο My Style Rocks άραγε;

Η Γωγώ Γαρυφάλλου έμεινε αξέχαστη στο τηλεοπτικό κοινό με τη συμμέτοχή της στο Shopping Star. Ύστερα, έγινε γνωστός ο γαμός της, έφερε στον κόσμο το μωράκι της και χώρισε με το σύζυγό της. Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα και ελπίζουμε και η συμμετοχή της στο My Style Rocks να αληθεύει και να την δούμε εκεί, εξίσου γρήγορα!

Στο My Style Rocks η Γωγώ Γαρυφάλλου; Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Ιnstagram

 Γωγώ Γαρυφάλλου Mystyle Rocks

Σε σχετική ερώτηση για το εάν δήλωνε ξανά συμμετοχή στο Shopping Star, η Γωγώ απάντησε σε ακόλουθό της στα κοινωνικά δίκτυα:

«Φέτος λέω να δηλώσω συμμετοχή στο My Style Rocks», έγραψε στο Instagram.

 Γωγώ Γαρυφάλλου ανάρτηση instagram