Το Πρωινό: Παντρεύεται και αποκαλύφθηκε καταλάθος on air

Θα φάει κουφέτα ο ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το Πρωινό: Παντρεύεται και αποκαλύφθηκε καταλάθος on air

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Αποστολόπουλος στον αέρα του «Πρωινού» και τη Μαίρη Αρώνη, αφού πρόδωσε καταλάθος πως ηθοποιός από την σειρά Άγριες Μέλισσες πρόκειται να παντρευτεί!

Συγκεκριμένα ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά πρόσωπα της φετινής σεζόν με άκρως καυστικό τρόπο, αποκάλυψε ότι πρόκειται να επιμεληθεί το νυφικό της Δανάης Μιχαλάκη που παντρεύεται το επόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως η τηλεοπτική «Δρόσω» από τις «Άγριες Μέλισσες» είναι ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό και γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργο Παπαγεωργίου.

«Το επόμενο καλοκαίρι θα κάνουμε τον γάμο με τη δική σας τη Δανάη και τον Γιώργο Παπαγεωργίου», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Φαίη Σκορδά: "Ντρέπομαι που το λέω..." - Η αποκάλυψη στο Πρωινό

Η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινό την Πέμπτη 10/9 έκανε μια αποκάλυψη για το χθεσινό βράδυ που κανείς δεν περίμενε. Για την ακρίβεια της συνέβη ένα ατυχέστατο περιστατικό...

«Καλά, εγώ χθες έμεινα από βενζίνη. Ντρέπομαι που το λέω, έμεινα από βενζίνη! Πήγα τον μεγάλο μου γιο στο πόλο, τον άφησα και έφυγα να πάω να τον πάρω στις 7. Ένα δρόμο κάτω από το σπίτι μου, σταματάει το αυτοκίνητο. Ευτυχώς σταμάτησε σε ένα καλό σημείο. Ήρθε μία φίλη, πήγε σε ένα βενζινάδικο που ήταν ακριβώς δίπλα στα 600 μέτρα και έφερε. Λέω, τώρα αν υπάρχει κάπου φωτογράφος και με δει στο δρόμο με το μπιτόνι να πιέζω να μπει μέσα η βενζίνη… Μια χαρά όμως, τα κατάφερα», περιέγραψε η Φαίη Σκορδά.