Απασφάλισε ο Χάρης Βαρθακούρης για το ροζ βίντεο της Χριστίνας - «Αν τον είχα μπροστά μου...»

Έξαλλος ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απασφάλισε ο Χάρης Βαρθακούρης για το ροζ βίντεο της Χριστίνας - «Αν τον είχα μπροστά μου...»

Ο Χάρης Βαρθακούρης παραχώρησε σήμερα δηλώσεις στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και απασφάλισε για το ροζ βίντεο της Χριστίνας που έχει διαρρεύσει εδώ και λίγο καιρό και μάλιστα αποκάλυψε τι θα έλεγε σε αυτόν τον άνθρωπο αν τον είχε μπροστά του αυτή τη στιγμή.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Βαρθακούρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάποιος διέρρευσε, δημοσίευσε μια πάρα πολύ προσωπική τους στιγμή. Θεωρώ ότι αυτό είναι μια άνανδρη συμπεριφορά. Είναι ένα βίντεο το οποίο είχε διαρρεύσει παλαιότερα, προ Big Brother. Δεν ξέρω ποιος το διέρρευσε τώρα, σίγουρα ξέρω όμως με ποια αφορμή. Την δημοσιότητα που έχει πάρει η Χριστίνα μέσα από τη συμμετοχή της».

«Δεν είναι ωραίο να είσαι μέσα σε ένα κλειστό περιβάλλον, όπου δεν έχεις ιδέα τι γίνεται απ’ έξω και να συζητιέται ξαφνικά το όνομα σου για αυτό τον λόγο. Διασύρεται, είδα πρωτοσέλιδα, «σάλος» και «σκάνδαλο», λες και η ίδια το έκανε με καμάρι και το κυκλοφόρησε» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Θεωρώ πολύ τίμιο που της δώσαμε την ευκαιρία να βγει και να εξηγηθεί. Δεν ξέρω αν το ξεπερνάς πιο εύκολα ή πιο δύσκολα. Θεωρώ, χωρίς να έχω ιδέα, μπορεί να λέω και μια μπούρδα, ότι θα το ξεπεράσει πιο εύκολα. Την χειροκρότησαν όλοι, την αγκάλιασαν όλοι και ειδικά οι κοπέλες του σπιτιού. Αν αυτό τον άνθρωπο τον είχα μπροστά μου θα απευθυνόμουν στο φιλότιμο του. Θα του έλεγα ότι δεν είναι ωραίο αυτό που έκανε. Δεν θα τον έφτυνα ή θα χειροδικούσα».

Μιας και είπαμε βέβαια για το Big Βrother, δείτε εδώ ένα σούπερ spoiler που σας έχουμε για τη Σοφία που γίνεται ζευγάρι με κάποιον.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Απαντάει για το ξέσπασμά του στο Big Brother για το βίντεο της Χριστίνας - «Όχι ρε τέρας...»

Λίγες μέρες μετά το μεγάλο του ξέσπασμα στο live του Big Brother, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο βγήκε από τα ρούχα του, αποκαλώντας για ακόμα μία φορά «τέρας» τον πρώην της Χριστίνας.

Στο live της Παρασκευής, η Χριστίνα μίλησε αναλυτικά για όλα όσα έγιναν με το ροζ βίντεο της που κυκλοφόρησε και στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής κατά του ανθρώπου που άφησε το συγκεκριμένο βίντεο να βγει στη δημοσιότητα - δείτε εδώ τα λόγια του.

«Δεν είναι πρωτάκουστα, είναι μια ιστορία που επαναλαμβάνεται συνεχώς, μετά την ανάπτυξη του διαδικτύου.

Δεν έχασα τη λογική μου, δεν έχασα τις αντιλήψεις μου και την ιδεολογική μου γραμμή αλλά έχασα την ψυχραιμία μου γιατί είδα έναν άνθρωπο που υποφέρει.

Μένει μια ανοιχτή πληγή. Όχι ρε μεγάλε, όχι ρε τέρας», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.