Γνωστή δημοσιογράφος του Mega πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Η ανακοίνωση έγινε μέσω Instagram!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γνωστή δημοσιογράφος του Mega πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανεβεί με τον αγαπημένο της γνωστή δημοσιογράφος με τον αγάπημενο της ο οποίος είναι φωτογράφος!

Η δημοσιογράφος είναι του Mega η Δάφνη Καραβοκύρη! Συγκεκριμένα, η ίδια δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, τον διακεκριμένο φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό.

Την αποκάλυψη της ευχάριστης είδησης έκανε ο Κοσμάς Κουμιανός, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο φωτογράφος δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με την Δάφνη, στην οποία της δίνει ένα φιλί και ανακοίνωσε πως του είπε το πολυπόθητο “ναι”. Ακόμα ένα ζευγάρι της showbiz πρόκειται να παντρευτεί μετά από 18 χρόνια σχέσης!

Μάλιστα, στο εν λόγω στιγμιότυπο, η Δάφνη Καραβοκύρη μας έδειξε και το εντυπωσιακό μονόπετρο.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν την Δάφνη Καραβοκύρη και τον Κοσμά Κουμιανό.

δημοσιογράφος παντρέυεται

Έσκασαν τα ευχάριστα - Παντρεύτηκε πασίγνωστη τραγουδίστρια

Μερικά πολύ ευχάριστα νέα κυκλοφόρησαν μιας και μόλις σήμερα έγινε γνωστό πως μία αγαπημένη τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και η αλήθεια είναι πως είδαμε το νυφικό της και πάθαμε πλάκα!

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μία τελετή με πολύ λίγους καλεσμένους και οι δυο τους έδειξαν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Ο λόγος για τη Λίλι Άλεν και τον αγαπημένο της Ντέιβιντ Χάρμπουρ!

Η Λίλι Άλεν είχε στο πλευρό της τα δύο της παιδιά, τα οποία τα έχει αποκτήσει από τον προηγούμενο της γάμο της, αλλά και τον διάσημο σωσία του Έλβις Πρίσλεϊ, Μπρένταν Πολ, που φέρεται να είναι αυτός που τέλεσε το μυστήριο.

γαμός στη showbiz