Νίκος Μουτσινάς: Πήγε στο MEGA και έδωσε τη συμβουλή του στη Δανάη Μπάρκα

Τι της είπε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: Πήγε στο MEGA και έδωσε τη συμβουλή του στη Δανάη Μπάρκα

Στο MEGA πήγε ο Νίκος Μουτσινάς, αφού βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, η οποία έκανε πρεμιέρα. Μάλιστα, την ώρα της συνέντευξης τους, ο παρουσιαστής θέλησε να της δώσει μια συμβουλή, καθώς τώρα ξεκινάει στο χώρο της παρουσίασης.

Αφού η ίδια τον υποδέχτηκε στο πλατό και κάθισαν να συζητήσουν, οι ερωτήσεις της για τη ζωή του, αλλά και τα επαγγελματικά του, ξεκίνησαν.

Αυτή είναι η συμβουλή του Νίκου Μουτσινά στην Δανάη Μπάρκα

Σε κάποια φάση ωστόσο η Δανάη Μπάρκα του είπε «δεν το έχω ξανακάνει και δεν ξέρω τι να ρωτάω», με τον Νίκο Μουτσινά να της απαντάει «Να σου δώσω μια συμβουλη; Ρώτα ότι θέλεις».

Νωρίτερα, η Δανάη Μπάρκα να σημειώσουμε πως πλάνταξε στο κλάμα στην εκπομπή της. Τι συνέβη στην πρεμιέρα;

Νίκος Μουτσινάς MEGA Πάμε Δανάη

Επίσης, ο Νίκος Μουτσινάς και σε μια ερώτηση που του έκαναν για την υιοθεσία αποκάλυψε τα άσχημα νέα.

Συγκεκριμένα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Νίκος Μουτσινάς έχει δηλώσει πως θέλει να αποκτήσει ένα παιδί κι έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες. Όμως, δυστυχώς τώρα στην περίοδο που ζούμε και εν μέσω κορωνοϊού τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα κι έχουν παγώσει όλες αυτές οι διαδικασίες.

Σήμερα, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε τα εξής: “Δεν προχωράει πολύ λόγω της συνθήκης, παιδιά. Θα το προχωρήσω κάποια στιγμή. Θα το μάθετε. Θα κάνω post. Είναι υπέροχη κίνηση γενικότερα. Δεν ξέρω τι να σου πω αυτή τη στιγμή. Για εμένα είναι πολύ υπέροχο».