Δανάη Μπάρκα: Το μήνυμα του συντρόφου της για την πρεμιέρα της εκπομπής της!

Ήταν μαζί της στο πλατό!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Το μήνυμα του συντρόφου της για την πρεμιέρα της εκπομπής της!

Την πρώτη της καλημέρα είπε το πρωί της Δευτέρας στους τηλεθεατές η Δανάη Μπάρκα, μέσα από τη συχνότητα του Mega με την εκπομπή της Πάμε Δανάη!

Όπως ήταν φυσικό, η νεαρή ηθοποιός δέχτηκε αρκετά μηνύματα στήριξης και αγάπης από τα κοντινά της πρόσωπα και τους φίλους της!

Ανάμεσα σε αυτούς που της ευχήθηκαν και δημόσια καλή επιτυχία είναι και ο αγαπημένος της, Πάνος Αδαμόπουλος. Ο νεαρός γυμναστής, έκανε ένα instastory από το πλατό της εκπομπής με όλη την ομάδα γράφοντας, «καλή αρχή». Δείτε την Βίκυ Σταυροπούλου να εισβάλει στην εκπομπή!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του συντρόφου της Δανάης Μπάρκα.

Δανάη Μπάρκα - σύντροφος

Πρεμιέρα για τη Δανάη Μπάρκα στο Mega - Το εκθαμβωτικό φόρεμα και το καλημέρα στο κοινό

Η Δανάη Μπάρκα έκανε την πρεμιέρα της σήμερα στο Mega και η αλήθεια είναι πως από το πρώτο κιόλας λεπτό κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα με το εκθαμβωτικό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει καθώς και με το πρώτο καλημέρα της στο κοινό.

Η νεαρή παρουσιάστρια έκανε το ξεκίνημά της σήμερα στο Mega και με την είσοδό της στο πλατό δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της και τη χαρά της για το «Πάμε Δανάη».

Στη συνέχεια ξενάγησε τους τηλεθεατές στο εντυπωσιακό πλατό της, το οποίο είναι γεμάτο χρώματα και έχει μια πολύ ιδιαίτερη αισθητική.

Τέλος έφερε μέσα την ομάδα της, και ξεκίνησε ευθύς αμέσως με τη θεματολογία της.

Πάμε Δανάη πρεμιέρα