Αγγελική: Διχάζεται η Τζένη - Όσα αποκάλυψε η Νάντια Μπουλέ για την σειρά

Όσα θα δούμε στη σειρά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγγελική: Διχάζεται η Τζένη - Όσα αποκάλυψε η Νάντια Μπουλέ για την σειρά

Η Νάντια Μπουλέ, η οποία πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του Alpha, «Αγγελική», ήταν σήμερα προσκεκλημένη στο Happy Day. Η ηθοποιός μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ρόλο της Τζένης, μιας γυναίκας γοητευτικής και σέξυ, που όμως πίσω από τη «λαμπερή» βιτρίνα κρύβει μυστικά!

Η Τζένη, όπως αποκάλυψε η Νάντια Μπουλέ, προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στα «θέλω» της που είναι ο Παύλος (Ιωάννης Παπαζήσης), με τον οποίο έχουν μια πολύ έντονα σεξουαλική σχέση στην οποία υπάρχει πολύ πάθος και στην αγάπη και τη σιγουριά που νιώθει πλάι στον Στέφανο (Γιώργος Χρυσοστόμου). Όμως, όπως θα δούμε και στη συνέχεια πρόκειται για μία πολύ ευαίσθητη ισορροπία. Δείτε τα σαρωτικά νούμερα της σειράς!

Αγγελική - Τζένη

Τα πάνω κάτω στην Αγγελική (21/9) - Ο μεγάλος καυγάς που θα φέρει ταραχή

Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν στο σημερινό (21/9) επεισόδιο, της νέας δραματικής σειράς του ALPHA, Αγγελική, η οποία έχει κερδίσει ήδη τις καρδιές του κοινού. Συγκεκριμένα, πρόκειται να δούμε έναν μεγάλο καυγά ο οποίος θα φέρει μεγάλη ταραχή στην έπαυλη.

Αυτά θα δούμε σήμερα (21/9) στην Αγγελική

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 04

Η Σοφία αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Παύλο -εκείνος κατηγορεί την Τζένη πως τον παγίδεψε. Η Αγγελική ενημερώνει τον Μιχάλη πως η ίδια έστειλε την Σοφία στο ξενοδοχείο και εκείνος ανησυχεί για την ασφάλειά της, ο Παύλος μπορεί να γίνει πραγματικά επικίνδυνος. Η Κατερίνα αρχίζει να αμφιβάλλει για τα αισθήματά του Μιχάλη ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να την πείσει να μη φύγει απ’ το σπίτι.

Η Αθηνά, επιχειρεί να αποτρέψει τη Σοφία απ’ το να εγκαταλείψει την οικογενειακή στέγη. Η Αγγελική έρχεται πιο κοντά με τον Νικόλα, πράγμα που κάνει τον Μιχάλη να ζηλεύει τόσο που στο τέλος ομολογεί στην Αγγελική τα αληθινά του αισθήματα προς αυτήν. Ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στην Αθηνά και στον Παύλο έχει τρομερές συνέπειες για την υγεία της Αθηνάς.