My style rocks: Η ανακοίνωση της Κατερίνας Στικούδη για την αποχώρηση της Ευριδίκης Παπαδοπούλου

Όσα είπε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My style rocks: Η ανακοίνωση της Κατερίνας Στικούδη για την αποχώρηση της Ευριδίκης Παπαδοπούλου

Η Κατερίνα Στικούδη στην έναρξη του νέου επεισοδίου του “My Style Rocks” το απόγευμα της Δευτέρας, ανακοίνωσε και επίσημα στους τηλεθεατές πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το reality μόδας.

«Η καινούργια εβδομάδα μόλις ξεκίνησε και τα κορίτσια μας έχουν βάλει τα καλά τους γιατί έτσι πρέπει να υποδεχτούμε τη νέα εβδομάδα. Όμως τι θα γίνει σήμερα; Κάθε Δευτέρα υποδεχόμαστε τις καινούργιες παίκτριες. Αυτή τη Δευτέρα θα υποδεχτούμε δύο κορίτσια, διότι στο χθεσινό μας gala αποχώρησε η Κορίνα Αβραμιτίδου αλλά και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν θα βρίσκεται πλέον μαζί μας γιατί αποχώρησε οικειοθελώς», είπε η Κατερίνα Στικούδη. Δείτε τις αποκαλύψεις της παίκτριας για το My Style Rocks!

My Style Rocks: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα στο ριάλιτi!

Μετά την αποχώρηση της Κορίνας Αδραμιτίδου απο το παιχνίδι σειρά έχουν για να μπουν νέες παίκτριες στο My Style Rocks! Πιο συγκεκριμένα δύο θα είναι οι κοπέλες που θα εμφανιστούν και σας έχουμε κάποιες πληροφορίες για αυτές!

Ειρήνη Έρικα Σταυρινούδη, 37 ετών, Νέα Υόρκη

My style rocks καινουρια παικτρια

Η Ειρήνη Έρικα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Όπως λέει, μικρή δεν άρεσε στα αγόρια γιατί ήταν αγοροκόριτσο και γι’ αυτό έβαλε στόχο από “ασχημόπαπο” να γίνει κύκνος και τα κατάφερε. Σπούδασε μόδα και δημόσιες σχέσεις σε Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και εργάστηκε σε γνωστές εταιρείες που ασχολούνται με την ομορφιά και τη μόδα. Η Ειρήνη Έρικα θέλει, μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, να περάσει το μήνυμα πως το μόνο όριο στα όνειρά μας είναι ο... ουρανός.

Μαρία Χριστίνα Περγάλια, 23 ετών, Κηφισιά

my style rocks παικτρια

Η Μαρία Χριστίνα Περγάλια αποφοίτησε πρόσφατα από το τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όμως κατάλαβε πως η ψυχολογία δεν ήταν τελικά η μεγάλη της αγάπη. Όπως υποστηρίζει, η μεγάλη της αγάπη είναι η μόδα! Θα χαρακτήριζε το προσωπικό της στιλ εκκεντρικό, γιατί της αρέσει να πειραματίζεται. Δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks γιατί, μέσα από τον διαγωνισμό, θέλει να εξελίξει το προσωπικό της στιλ. Δεν φοβάται τις προκλήσεις ούτε τον ανταγωνισμό γιατί, όπως δηλώνει η ίδια, είναι πεισματάρα και όταν βάζει έναν στόχο πάντα τον υλοποιεί.