Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιός πέθανε αλλά... επιστρέφει στη σειρά - Η είδηση που χαροποίησε τους τηλεθεατές

Ο λόγος για τον....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιός πέθανε αλλά... επιστρέφει στη σειρά - Η είδηση που χαροποίησε τους τηλεθεατές

Μπορεί ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες να... πέθανε, ωστόσο επιστρέφει στη σειρά και το ανακοίνωσε μέσα από φωτογραφία στο Instagram. Αυτή η είδηση χαροποίησε όλους όλους τους τηλεθεατές.

Συγκλονιστικά θα είναι τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς μετά την αποκάλυψη της Ελένης για την δολοφονία του Σέργιου Σεβαστού.

Ο Γιάννος λοιπόν, τον οποίοι υποδύεται ο Ιωάννας Αθανασόπουλος μπαίνει ξανά στο Διαφάνι. Βέβαια, αφού δολοφονήθηκε από τους Σεβαστούς, θα τον δούμε σε σκηνές ανάμνησης.

Άγριες Μέλισσες Γιάννος Ιωάννης Αθανασόπουλος

Άγριες Μέλισσες: Εκτός σειράς ηθοποιός - Έκανε την ανακοίνωση

Εκτός της σειράς Άγριες Μέλισσες θα βρεθεί ηθοποιός στα νέα επεισόδια που θα προβληθούν στις οθόνες μας. Την ανακοίνωση έκανε και ο ίδιος μέσα από συνέντευξη στη Δήμητρα Καλφούντζου και τη «Φωλιά των Κου Κου».

Ο λόγος για τον «Κλεομένη» η όπως στην πραγματικότητα λέγεται, για τον Θανάση Κουρλαμπά η οποία αποχωρεί και θα συμμετέχει στη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

«Με πολλή μεγάλη χαρά και συγκίνηση αποχαιρετώ τον Κλεομένη. Ο Κλεομένης τελειώνει αυτή τη σεζόν. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς έχει την τύχη και την ευτυχία να μπαίνει σε μια επίσης δυνατή ομάδα, σε ένα πολύ ωραίο σίριαλ που ξεκινάει στην ΕΡΤ1. Μια ωραία κωμωδία που θα χαρίσει ωραίες βραδιές στον κόσμο και το κοινό.

Το φινάλε του Κλεομένη είναι από τα πιο δυνατά πράγματα που έχω ζήσει στη δουλειά μου. Υπάρχει μεγάλη ένταση. Το σίγουρο είναι ότι τη μέρα του γυρίσματος έπεσε πολύ κλάμα και από εμένα και από τους υπόλοιπους που ήταν εκεί. Έχω φωτογραφίες από την τελευταία σκηνή που είναι κάδρα πολύ έντονου συναισθήματος. Όταν δύο ακραίοι ρόλοι, μόλις τελειώσει το γύρισμα, έχουν φωτογραφία που είναι αγκαλιασμένοι και κλαίνε γιατί αποχαιρετιούνται ως συνάδερφοι, είναι στιγμιότυπο ζωής», είπε ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Δείτε ωστόσο και την τραγωδία που θα σημειωθεί στις Άγριες Μέλισσες και θα καταλήξει καταρρακωμένος ο Λάμπρος.