Big Brother: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Άννα Μαρία και Χριστίνα - Ούρλιαζαν μέσα στο σπίτι

«Έπεσαν» να φάνε την Ψυχαράκη! Δεν την υπερασπίστηκε κανείς...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Άννα Μαρία και Χριστίνα - Ούρλιαζαν μέσα στο σπίτι

Ένας άγριος καβγάς σημειώθηκε μέσα στο σπίτι του Big Brother ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και την Χριστίνα Ορφανίδου. Οι δυο παίκτριες ούρλιαζαν μέσα στο σπίτι από τα νεύρα τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Χριστίνα, μετά την εξομολόγηση της για το ροζ βίντεο συγκέντωσε τους συμπαίκτες της για να τους μιλήσει. Όπως δήλωσε, θέλει όποιος συμπαίκτης της έχει πρόβλημα μαζί της να της το πει ευθέως κάτι που στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει ο τσακωμός.

Συγκεκριμένα, ρώτησε ποιος είπε ότι βρίσκεται κοντά στα δίδυμα για να έχει διασημότητα. Τότε η Άννα Μαρία απάντησε πως εκείνη το είπε, με την Χριστίνα να γίνεται έξαλλη. Οι τόνοι ανέβηκαν και όταν της είπε η δικηγόρος ότι «προκαλεί» όλοι έπεσαν να την... φάνε και κανένας δεν την υπερασπίστηκε.

Στη συνέχεια επικράτησε ο απόλυτος χαμός και όλοι φώναζαν! Δείτε ωστόσο και την βίλα στην Πάρο που γυρίζεται το Γερμανικό Big Brother.

Big Brother: Άγριος καυγάς ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Δημήτρη Κεχαγιά

Στο επεισόδιο του Big Brother, είδαμε έναν πολύ άγριο καυγά που συνέβη χθες βράδυ μέσα στο σπίτι, τον οποίο δεν είχαν δείξει οι κάμερες, ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Δημήτρη Κεχαγιά με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε η πρώτη.

Ο Χάρης Βαρθακούρης ξεκαθάρισε πως από εδώ και στο εξής θα βλέπουμε όλο περισσότερες στιγμές μέσα από το σπίτι που δεν έχουν προβληθεί στα επεισόδια. Κάτι αντίστοιχο έγινε λοιπόν όταν είδαμε τον μεγάλο καυγά που στήθηκε στις 4 το ξημέρωμα στο σπίτι.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς σηκώθηκε από τον ύπνο του για να βρει τους δίδυμους και να τους ζητήσει τα ρέστα σχετικά με μία ατάκα που είπαν στην Άννα Μαρία, η οποία πήγε έξω από το δωμάτιο στο οποίο κοιμόταν η Σοφία με τον Δημήτρη και το σχολίασε αρνητικά.

Οι δίδυμοι από τη μεριά τους της είπαν ότι θα το βρει μπροστά του και ο Δημήτρης Κεχαγιάς βγήκε από τα ρούχα του. Οι τόνοι ανέβηκαν και έγινε κανονικός πανικός, ενώ εκτός εαυτού βγήκε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος με το ροζ βίντεο της Χριστίνας!