Αγγελική: Η άγνωστη σχέση της πρωταγωνίστριας με τη Φιλαρέτη Κομνηνού

Δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγγελική: Η άγνωστη σχέση της πρωταγωνίστριας με τη Φιλαρέτη Κομνηνού

H νέα σειρά του ALPHA, Αγγελική έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και μόλις πριν από λίγες μέρες αποκαλύφθηκε μέσα από συνέντευξη που παραχώρησαν οι δυο τους, η άγνωστη σχέση που έχει η πρωταγωνίστρια Μαίρη Μηνά με τη Φιλαρέτη Κομνηνού.

Λίγες μέρες μόνο έχει ξεκινήσει η νέα αυτή σειρά ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι τηλεθεατές έχουν "κολλήσει" - δείτε εδώ τα νούμερα που σημείωσε η σειρά χθες απέναντι στον «Ήλιο».

Αυτή είναι η άγνωστη σχέση της πρωταγωνίστριας της Αγγελικής με τη Φιλαρέτη Κομνηνού

Έχετε απλώσει τις φτερούγες σας στη Μαίρη Μηνά;

«Πέρυσι είχαμε συνεργαστεί στην "Ορέστεια" του Αισχύλου από το Εθνικό Θέατρο στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, το γιο μου στο «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι». Είναι η πρώτη φορά που κάνει τηλεόραση, πέρα από το γεγονός ότι την εκτιμώ, νιώθω την ανάγκη να την προστατέψω καθώς μπαίνει σε έναν καινούργιο κόσμο»

Η Φιλαρέτη Κομνηνού σας φροντίζει στα πρώτα σας τηλεοπτικά βήματα;

«Πολύ. και της τρέφω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Είναι πολύ γενναιόδωρη και καίρια τόσο στις συμβουλές της όσο και στη στάση της γενικότερα. Μαθαίνω από εκείνη, ακόμη και παρατηρώντας τη μέσα στην όλη διαδικασία. Έχει ψυχραιμία και μια πηγαία φροντίδα για τα πράγματα, καθώς επίσης και μια δύναμη που προσωπικά με εμπνέει πολύ», λέει η ίδια στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Αγγελική: Διχάζεται η Τζένη - Όσα αποκάλυψε η Νάντια Μπουλέ για την σειρά

Η Νάντια Μπουλέ, η οποία πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του Alpha, «Αγγελική», ήταν σήμερα προσκεκλημένη στο Happy Day. Η ηθοποιός μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ρόλο της Τζένης, μιας γυναίκας γοητευτικής και σέξυ, που όμως πίσω από τη «λαμπερή» βιτρίνα κρύβει μυστικά!

Η Τζένη, όπως αποκάλυψε η Νάντια Μπουλέ, προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στα «θέλω» της που είναι ο Παύλος (Ιωάννης Παπαζήσης), με τον οποίο έχουν μια πολύ έντονα σεξουαλική σχέση στην οποία υπάρχει πολύ πάθος και στην αγάπη και τη σιγουριά που νιώθει πλάι στον Στέφανο (Γιώργος Χρυσοστόμου). Όμως, όπως θα δούμε και στη συνέχεια πρόκειται για μία πολύ ευαίσθητη ισορροπία. Δείτε τα σαρωτικά νούμερα της σειράς!

Αγγελική - Τζένη