Big Brother - αποκάλυψη: Ο Χρήστος Μακρίδης έχει κάνει δύο γάμους

Κι όμως δεν είναι αυτό που φαντάζεστε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother - αποκάλυψη: Ο Χρήστος Μακρίδης έχει κάνει δύο γάμους

O Χρήστος Μακρίδης είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Big Brother και εμείς σας έχουμε μία σούπερ αποκάλυψη σχετικά με τον ίδιο και τους δύο γάμους που έχει κάνει στη ζωή του με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ο Αντιδήμαρχος έχει "δέσει" μόνο με τον Δημήτρη Πυργίδη και την Ράνια Καραγιάννη και αποτέλεσμα αυτού είναι να ψηφίζεται κάθε εβδομάδα! Τι θα γίνει και τη νέα εβδομάδα; Πιθανότατα θα είναι ξανά υποψήφιος; Θα καταφέρει να παραμείνει; Ίσως!

Ας πάμε όμως στην υπόθεσή μας! Ο Χρήστος Μακρίδης λοιπόν από την πρώτη μέρα μέσα στο Big Brother αποκάλυψε πως την γυναίκα του την παντρεύτηκε την δεύτερη μέρα που την γνώρισε! Και φυσικά εμείς στο Athensmagazine.gr ψάξαμε και βρήκαμε πως αυτού που λέει ο Αντιδήμαρχος είναι αλήθεια και έχουμε και λεπτομέρειες, μέσα από την βοήθεια της εκπομπής GR XPRESS.

Ο παίκτης από την Σκύδρα λοιπόν την μια μέρα γνώρισε την σύζυγό του και την επόμενη την παντρεύτηκε! Συγκεκριμένα την παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο! Θέλησε να την "καπαρώσει"; Ποιος ξέρει. Πάντως ο Χρήστος Μακρίδης έχει κάνει και δεύτερο γάμο αλλά με την ίδια γυναίκα αφού τον πολιτικό γάμο ακολούθησε και ο θρησκευτικός λίγους μήνες αργότερα! Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother.

Μάλιστα η εκπομπή GR XPRESS μας έφερε στην δημοσιότητα και φωτογραφίες από τους δύο γάμους του Αντιδήμαρχου ντυμένος γαμπρός! Φαίνεται να λάμπει από ευτυχία στο πλευρό της γυναίκας του, με την οποία έχουν αποκτήσει και μια κορούλα, όπως άλλωστε έχουμε δει και στον "αέρα" του Big Brother και μάλιστα στο δεύτερο live με τον Χρήστο Μακρίδη να συνομιλεί με την μικρή του πριγκίπισσα και να ξεσπάει σε λυγμούς!

Πηγή: athensmagazine.gr

Big Brother: Παίκτης ξύρισε... μπόμπα τα μαλλιά του - Έγινε άλλος άνθρωπος

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother ο Μεγάλος Αδερφός, ανακοίνωσε την εβδομαδιαία δοκιμασία η οποία ήταν η αφορμή για να ξυρίσει τα μαλλιά του... μπόμπα ένας παίκτης και να γίνει σαν άλλος άνθρωπος.

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που θα χτυπάει η κόρνα, θα μαζεύονται στο σαλόνι και στην οθόνη θα εμφανίζεται κάποιο όνομα. Το όνομα που θα εμφανιστεί θα πρέπει να πάει στο δωμάτιο επικοινωνίας. Ο Μεγάλος Αδερφός θα τους βάζει από μια δοκιμασία στην οποία θα πρέπει να πουν «ναι», ενώ έχουν μόνο δυο «όχι» συνολικά σαν ομάδα.

Το πρώτο όνομα λοιπόν ήταν αυτό του Βλαδίμηρου ο οποίος έπρεπε να ξυρίσει τα μαλλιά του. Κατευθείαν είπε «ναι» και πήγε στο μπάνιο όπου τα πήρε... μπόμπα.

Μετά πήγε στο σαλόνι όπου ακολούθησε "καυτός" χορός μαζί με την Ραϊσα! Δείτε ωστόσο με ποιον τα έχει μέσα στο παιχνίδι η Σοφία Δανέζη.