Θρήνος για τον Σιλβέστερ Σταλόνε

Ο θάνατος που τον "τσάκισε"!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος για τον Σιλβέστερ Σταλόνε

Στον θρήνο έχει βυθιστεί ο γνωστός ηθοποιός του Hollywood, Σιλβέστερ Σταλόνε καθώς εδώ και λίγες ώρες εκείνος και η οικογένειά του θρηνούν τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας, Τζάκι Σταλόνε η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο μικρότερος αδερφός της οικογένειας, Φρανκ Σταλόνε, ο οποίος είναι σήμερα 74 ετών.

«Σήμερα το πρωί και τα αδέρφια μου, χάσαμε τη μητέρα μας Τζάκι Στάλονε. Ήταν η μητέρα τεσσάρων παιδιών, του Τομμυ, του Σιλβέστερ, του Φρανκ και της αδελφής μας Τόνι Αν. Ήταν μια αξιοθαύμαστη γυναίκα. Πέθανε στον ύπνο της όπως ήθελε. Ήταν δύσκολο να μην σου αρέσει, ήταν πολύ εκκεντρικό και επιδεικτικό άτομο. Γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1921 στην Ουάσιγκτον, έζησε με την απαγόρευση, την κατάθλιψη και τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σιλβέστερ Σταλόνε μαμά

Θα μιλούσα μαζί της για ώρες για τη δεκαετία του '30 και του '40. Ήταν ένα μάθημα ιστορίας. Το μυαλό της ήταν τόσο έντονο όσο ένα ξυράφι μέχρι την ημέρα που πέθανε. Δεν φορούσε ποτέ μάσκα, ένα πραγματικό επαναστατικό κορίτσι. Υποθέτω ότι πνίγω τα συναισθήματά μου με δάκρυα.

Αλλά όταν γνωρίζετε κάποιον για 70 χρόνια, είναι δύσκολο και λυπηρό. Είχε επτά εγγόνια και 3 δισέγγονα.. Ο αδερφός μου Sylvester τη φρόντιζε σαν βασίλισσα για όλη της τη ζωή. Ποτέ δεν θα μπορέσω να τηλεφωνήσω ξανά στη μαμά μου ή να μου φωνάζει γιατί δεν παντρεύτηκα ποτέ. Όμως όλοι την αγαπήσαμε. Θα μου λείπεις πάντα μαμά» έγραψε ο Φρανκ Σταλόνε, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και για τον θάνατο του Τόλη Παπαγεωργίου.

Ποια ήταν η Τζάκι Σταλόνε

H ζωή της Τζάκι Σταλόνε ήταν ιδιαίτερα περιπετειώδης. Άλλαξε πολλές δουλειές και παντρεύτηκε τέσσερις φορές. Ο τελευταίος σύζυγός της ήταν κατά πολύ μικρότερός της. Το είχε σκάσει από το σπίτι της στα 15 και άρχισε να δουλεύει ως ακροβάτις σε τηλεοπτικό σόου. Ασχολήθηκε με τη γυμναστική, όμως η μεγάλη της αγάπη ήταν η αστρολογία. Επί 15 χρόνια μελέτησε την αστρολογία με δασκάλους γνωστούς αστρολόγους και το 1989 έγραψε ένα βιβλίο. Σήκωνε βάρη και γυμναζόταν ως τις τελευταίες μέρες της ζωής της.

Θρήνος: Πέθανε ο Γουίλιαμ Χέντρι Γκέιτς

Σε ηλικία των 94 ετών πέθανε ο Γουίλιαμ Χένρι Γκέιτς, πατέρας του συνιδρυτή της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς. Η είδηση ήρθε από το twitter και από τον ίδιο του το γιο.

Την είδηση του θανάτου του, έκανε γνωστή ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της Microsoft, ο οποίος στην προσωπική του σελίδα στα σόσιαλ, έγραψε χαρακτηριστικά: «Είχαμε πολύ καιρό να σκεφτούμε πόσο τυχεροί ήμασταν που είχαμε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο στη ζωή μας τόσα χρόνια». Ο 94χρονος Γουίλιαμ Χένρι Γκέιτς ήταν βετεράνος του στρατού και συνιδρυτής ενός δικηγορικού γραφείου στο Σιάτλ, σύμφωνα με την βιογραφία του. Σύμφωνα με τον γιο του, είχε καταλυτικό ρόλο στο φιλανθρωπικό έργο του. «Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates δεν θα είναι αυτό που είναι σήμερα χωρίς τον πατέρα μου», ανέφερε ο Μπιλ Γκέιτς. Ακόμη, πέθανε γνωστός ηθοποιός από το Παρά Πέντε!

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί τα αίτια του θανάτου του 94χρονου, αν και σύμφωνα με το CNN, ο Γουίλιαμ Γκέιτς είχε προβλήματα υγείας.