Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Αποκαλύπτει στο Πάμε Δανάη - "Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στην ανάρτησή μου.."

Η δήλωση που συζητήθηκε!

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Αποκαλύπτει στο Πάμε Δανάη -
News 22.09.2020 16:21
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Καλεσμένος στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ήταν το πρωί της Τρίτης ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο θέατρο στην εποχή του κορονοϊού και απάντησε για τη φράση του που προκάλεσε αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, σε μια ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Χωμενίδης ευχαριστώντας τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για την παρέμβαση του υπέρ του θεάτρου, ο ηθοποιός απάντησε: «Χρήστο, αν κάποιους πρέπει να ευχαριστούμε, είναι ο Πρωθυπουργός, η υπουργός Πολιτισμού κι ο ΓΓ Σύγχρονου Πολιτισμού, που πήραν πάνω τους ένα στοίχημα, ενάντια στις εισηγήσεις όλων των υγειονομικών».

Αυτό το τελευταίο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης διευκρινίζει σήμερα:

«Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στη διατύπωσή μου των ευχαριστηρίων για το ότι έμειναν ανοιχτά τα θέατρα, γράφοντας αυτή την περίφημη φράση «ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών». Προφανώς, δεν εννοώ ότι πήγε κανείς ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών, ούτε πρέπει γενικά να πηγαίνουμε ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών. Η δική μου συμπεριφορά και ο δικός μου τρόπος μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι είμαι υπέρ των εισηγήσεων των υγειονομικών φυσικά. Τους ειδικούς θα ακούμε. Οι λέξεις ήταν λάθος, ήταν απρόσεκτες». Δείτε τις δηλώσεις του για την κατάτθλιψη.

Έκανε τεστ κορωνοϊού ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης - Το δημόσιο μήνυμά του

Η κατάσταση που έχει προκληθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού έχει ανατρέψει όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα και ολόκληρη τη ροή της καθημερινότητας. Όπως όλοι έτσι και οι ηθοποιοί του θεάτρου που το επαγγελμά τους έχει πληγεί πολύ έντονα οδεύουν προς μία προσαρμογή στα νέα δεδομένα. Παράλληλα, ένα βήμα πριν το νέο του ξεκίνημα είναι και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος έκανε τετσ κορωνοϊού και έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σκηνοθετεί τη νέα παράσταση, το «Τρίτο Στεφάνι» που θα ανέβει στο θέατρο Παλλάς με πρωταγωνίστριες τη Μαρία Κίτσου και τη Μαρία Καβογιάννη και αφού υποβλήθηκε στο απαραίτητο τεστ και έστειλε το μήνυμά του πήγε στο θέατρο.

Αυτό είναι το δημόσιο μήνυμα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και η φωτογραφία την ώρα που έκανε τεστ κορωνοϊού

"Κάποτε οι πρόβες ξεκινούσαν με την ανάγνωση του έργου. Στο Τρίτο Στεφάνι ξεκίνησαν με μάσκες και μοριακό τεστ στο σύνολο των συντελεστών. Ο δρόμος είναι ένας: κάνουμε θέατρο, υπό κάθε συνθήκη. Προστατευόμαστε, προστατεύουμε και προχωράμε" Έγραψε.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης κορωνοιος
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χρυσή Βαρδινογιάννη: Στα γενέθλια της μητέρας της με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη!

Χρυσή Βαρδινογιάννη- Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Είναι full in love και δεν το κρύβουν!

Share