Απίστευτο - O γιος της Κάτιας Ζυγούλη να του Σάκης Ρουβά κοιμήθηκε στα σκαλιά του σπιτιού τους

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Κάτια στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτο - O γιος της Κάτιας Ζυγούλη να του Σάκης Ρουβά κοιμήθηκε στα σκαλιά του σπιτιού τους

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, παρόλο που θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στα social media μοιράζονται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους. Όπως πριν από λίγες ώρες που το μοντέλο μας έδειξε με μια φωτογραφία ότι ο γιος της κοιμήθηκε στα σκαλιά του σπιτιού τους.

Η Κάτια Ζυγούλη, μπορεί να μην είναι καθημερινή χρήστης του Instagram, όμως όταν πραγματοποιεί κάποια ανάρτηση σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει. Όπως, όταν θέλησε να κάνει μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση στον Σάκη Ρουβά.

Νωρίτερα σήμερα λοιπόν, το μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα κολάζ φωτογραφιών, όπου στην μία ήταν ο μικρός γιος της, τον οποίο είχε πάρει ο ύπνος στα σκαλιά.

Όπως ήταν λογικό τον τράβηξε φωτογραφία, αφού η στιγμή είναι πολύ τρυφερή.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς γιος

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη στην πιο τρυφερή στιγμή - Η φωτογραφία που "τρέλανε" το διαδίκτυο

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην πανέμορφη Κέρκυρα όπου απολαμβάνουν κάθε λεπτό από τις διακοπές τους, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και την καθημερινότητα της Αθήνας. Οι τρυφερές στιγμές μάλιστα ανάμεσα τους δεν έχουν τέλος και μια κοινή φωτογραφία τους "τρέλανε" το διαδίκτυο.

Το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του κάνουν καθημερινά βουτιές στη θάλασσα, ενώ λατρεύουν να περπατούν στα σοκάκια του νησιού. Συχνά βλέπουμε πως περνούν τις ημέρες τους μέσα από αναρτήσεις που πραγματοποιούν.

Πριν λίγες ώρες ωστόσο και συγκεκριμένα χθες, ο Σάκης Ρουβάς με μια κοινή φωτογραφία του με την Κάτια Ζυγούλη "τρέλανε" το διαδίκτυο. Οι followers του μάλιστα, έσπευσαν να του σχολιάσουν.

Οι δυο τους πόζαραν στην παραλία σε μια πολύ τρυφερή στιγμή και ο τραγουδιστής έγραψε στη λεζάντα του «Το καλοκαίρι μαζί πηγαίναμε στην αμμουδιά, χέρι με χέρι και με ένα αστέρι για συντροφιά!».

Να σημειώσουμε πως μια αναπάντεχη ανακοίνωση «έσκασε» για τον Σάκη Ρουβά και ένα νέο επαγγελματικό του βήμα στο χώρο της μουσικής σκηνής. Τι θα συμβεί σε ένα μήνα;