Το έκανε γνωστό η Δούκισσα Νομικού - Τι συμβαίνει με τα κοσμήματα της;

Χαρές για την παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το έκανε γνωστό η Δούκισσα Νομικού - Τι συμβαίνει με τα κοσμήματα της;

Με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε η Δούκισσα Νομικού στο λογαριασμό της στο Instagram έκανε γνωστά τα ευχάριστα νέα για τα κοσμήματα της. Τι συμβαίνει;

Η παρουσιάστρια μπορεί να απέχει τα τελευταία χρόνια από το χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο έχει δει μεγάλη επιτυχία με τη συλλογή κοσμημάτων την οποία σχεδιάζει και είναι εμπνευσμένη από το γάμο της με το σύζυγό της.

Μέσα από το λογαριασμό της, ενημερώνει τις διαδικτυακές της φίλες για όλες τις εξελίξεις και έτσι, πριν από λίγα λεπτά έκανε γνωστό πως η Doukissa Nomikou Collection, έβγαλε ένα νέο σχέδιο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δούκισσας Νομικού για τα κοσμήματα της

«Ήρεμη δύναμη

Κρύβεται μέσα σου

Ή μάλλον στο φυλαχτό σου

Καλησπέρα

(Τα λέω για να τα ακούω κ γώ μιας που νιώθω ξανά αυτό το σφίξιμο στο στομάχι μου. Μα τί εποχές ζούμε Θεέ μου. Ας μοιράσουμε καλοσύνη ο ένας στον άλλον. Να αγαπάμε και να αγαπιόμαστε. Αυτή είναι η μόνη παρηγοριά. Η αληθινή μας αγάπη )

Btw, ελπίζω να σου αρέσει το φυλαχτό που μας έφτιαξα. Είναι ένα μάτι (γιατί σίγουρα μας έχουν ματιάσει) συνδυασμένο με την καρδιά (γιατί μόνο η αγάπη και η ειρήνη θα μας σώσουν) και τον ήλιο (γιατί η ζεστασιά του μας δίνει ζωή). Καλοφόρετο». Χθες, προκάλεσε συγκίνηση με τη δημόσια έκκληση που έκανε.

Δούκισσα Νομικού: Η ανάρτηση για το σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη «έλιωσε» το διαδίκτυο

Φουλ ερωτευμένη είναι η Δούκισσα Νομικού με το σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και το απέδειξε για ακόμη μια φορά, με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε η οποία «έλιωσε» το διαδίκτυο.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο τα τελευταία χρόνια απέχει από το χώρο της τηλεόρασης και έχει αφιερωθεί στην οικογένεια της η οποία είναι και η κύρια προτεραιότητα της.

Λατρεύει να περνάει χρόνο με το σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά. Μπορεί να πέρασαν μια πολύ δύσκολη στιγμή πριν από λίγες εβδομάδες - καθώς ο πεθερός της έφυγε από τη ζωή μετά από «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο - ωστόσο χαμογελούν ξανά.

Χθες, η Δούκισσα Νομικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της και θέλησε να μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια στο σύζυγό της, κάνοντας έτσι ένα μικρό challenge.

«Πρωινή Καλημέρα. Τάγκαρε στα σχόλια αυτόν που σε κάνει να χαμογελάς, επιστρέφοντάς του με αυτόν τον τρόπο το πιο γλυκό σου χαμόγελο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της, κάνοντας tag τον σύζυγό της.