My Style Rocks: Φοβήθηκαν οι κριτές - Παραλίγο να καταρρεύσει παίκτρια!

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Φοβήθηκαν οι κριτές - Παραλίγο να καταρρεύσει παίκτρια!

Έντονη αδιαθεσία ενίωσε μια παίκτρια στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks! Οι κριτές και η Κατερίνα Στικούδη βλέποντας την αδιαθεσία της φοβήθηκαν και την ρώτησα αν θέλει να αποχωρήσει από το πλατό!

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Παγανή. Η παίκτρια αν και κατάφερε να κάνει την πασαρέλα της μόλις στάθηκε μπροστά τους κριτές, εξομολογήθηκε πως δεν είναι καθόλου καλά.

Όταν ο Χάρης την είδε κατάκοπη, την ρώτησε αν αισθάνεται καλά με εκείνη να απαντά πως δεν έχει δύναμη να σηκώσει ούτε την τσάντα της. Δείτε την νικήτρια της χθεσινής μέρας!

Ο κριτής φοβήθηκε μήπως καταρρεύσει αφού η Κωνσταντίνα είχε βάλει τα κλάματα και δεν μπορούσε καν να μιλήσει.

κωνσταντίνα παγανή

My style rocks: Η ανακοίνωση της Κατερίνας Στικούδη για την αποχώρηση της Ευριδίκης Παπαδοπούλου

Η Κατερίνα Στικούδη στην έναρξη του νέου επεισοδίου του “My Style Rocks” το απόγευμα της Δευτέρας, ανακοίνωσε και επίσημα στους τηλεθεατές πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το reality μόδας.

«Η καινούργια εβδομάδα μόλις ξεκίνησε και τα κορίτσια μας έχουν βάλει τα καλά τους γιατί έτσι πρέπει να υποδεχτούμε τη νέα εβδομάδα. Όμως τι θα γίνει σήμερα; Κάθε Δευτέρα υποδεχόμαστε τις καινούργιες παίκτριες. Αυτή τη Δευτέρα θα υποδεχτούμε δύο κορίτσια, διότι στο χθεσινό μας gala αποχώρησε η Κορίνα Αβραμιτίδου αλλά και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν θα βρίσκεται πλέον μαζί μας γιατί αποχώρησε οικειοθελώς», είπε η Κατερίνα Στικούδη.