Η Βάνα Πεφάνη σε μια σπάνια συνέντευξη της - Τα μυστικά της Εδέμ και η αποχή - " Μου λείπει η τηλεόραση γιατί..."

όλα όσα είπε

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Η Βάνα Πεφάνη σε μια σπάνια συνέντευξη της - Τα μυστικά της Εδέμ και η αποχή -

Για την απόφασή της να αποτραβηχτεί από την τηλεόραση μετά “Τα Μυστικά της Εδέμ” μίλησε η Βάνα Πεφάνη στο “φλΕΡΤ” και τη Νάντια Κοντογεώργη. Η γνωστή ηθοποιός σημείωσε παράλληλα ότι της λείπει η τηλεόραση, αλλά δεν θα δεχθεί πρόταση, η οποία δεν της αρέσει πολύ ή δεν είναι αυτό που θέλει.

«Εγώ δεν είχα ξανακάνει καθημερινό σίριαλ. Τα “Μυστικά της Εδέμ” είχαν τρομερή επιτυχία, ήταν όπως είναι σήμερα οι Άγριες Μέλισσες. Δεν με ενοχλούσε η αγάπη του κόσμου, αλλά με ενοχλούσε ότι αυτή η εικόνα της Αμαλίας, του ρόλου μου, ήταν πολύ έντονη στους ανθρώπους και πια είχαν πάψει να με φωνάζουν Βάνα και ήταν η… Αμαλία. Για να… ησυχάσει η ψυχούλα μου, έπρεπε να φύγει αυτή η εικόνα.

Μου λείπει η τηλεόραση γιατί είναι ένα μέσο που το έχω υπηρετήσει με πολύ σεβασμό και με πολλή δουλειά. Μου λείπει, αλλά όχι τόσο ώστε να δεχθώ μια πρόταση που δεν θα μου αρέσει πολύ, ένα ρόλο που δεν νομίζω ότι θα μου προσφέρει κάτι», είπε μεταξύ άλλων η Βάνα Πεφάνη. Δείτε την Νάντια Κοντογεώργη να βουρκώνει στην εκπομπή της!

Βάνα Πεφάνη, λίγα λόγια για αυτή!

Η Βάνα Πεφάνη γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου του 1970 και έχει Κωνσταντινουπολίτικες αλλά και Κεφαλονίτικες ρίζες. Μόλις τελείωσε το Λύκειο έδωσε εξετάσεις στη δραματική σχολή, Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν, χωρίς να το έχει σκεφτεί ιδιαίτερα, στην οποία πέτυχε και κέρδισε και υποτροφία μάλιστα. Έκτοτε άρχισε να κερδίζει τον ένα ρόλο μετά τον άλλο. Όσον αφορά στα προσωπικά της, έχει υπάρξει ζευγάρι για πολλά χρόνια με τον επίσης ηθοποιό, Αιμίλιο Χειλάκη.

Τα Μυστικά της Εδέμ είναι τίτλος ελληνικής καθημερινής δραματικής τηλεοπτικής σειράς που έκανε πρεμιέρα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega στις 21 Σεπτεμβρίου του 2008[1][2]. Το σενάριο της σειράς έγραψαν η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης. Η σειρά προβλήθηκε για τέσσερις τηλεοπτικές σεζόν από το ίδιο κανάλι ενώ αποτελείται στο σύνολο της από 625 επεισόδια.