Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ιωάννης Παπαζήσης: Έγινε έξαλλος και άρχισε να σπάει αυτοκίνητο με μανία

Τι συνέβη;

Ιωάννης Παπαζήσης: Έγινε έξαλλος και άρχισε να σπάει αυτοκίνητο με μανία
News 22.09.2020 22:22
Από Ελένη Ζουγανέλη

Έξαλλος έγινε ο Ιωάννης Παπαζήσης για τις ανάγκες ενός ρόλου στην σειρά «Αγγελική» και ξεκίνησε να σπάει με μανία ένα αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα backstage βίντεο, στο οποίο τον είδαμε για τις ανάγκες του ρόλου του να ξεσπάει τα νεύρα του.

«Κάλήμέρά...................αύτά έίνάί γύρίσμάτά.....ΆΓΓΈΛΊΚΉ...», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Το σίγουρο είναι πως όταν προβληθεί η εν λόγο σκηνή σίγουρα θα είναι συγκλονιστική. Δείτε ωστόσο, τι νούμερα σημειώνει σε τηλεθέαση η «Αγγελική».

Ιωάννης Παπαζήσης: Αυτός είναι ο λόγος που έμεινε εκτός τηλεόρασης για 9 χρόνια!

Αυτός είναι ο λόγος που o αγαπημένος πρωταγωνιστής από το "Κόκκινο Ποτάμι" έμεινε εκτός τηλεόρασης για 9 χρόνια! Τι δήλωσε ο Ιωάννης Παπαζήσης;

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Page 2 της Νέας Σελίδας, ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο που του "έκλεψε" την καρδιά!

Είχες εννέα χρόνια να εμφανιστείς στην τηλεόραση, παρόλο που είσαι ένας ηθοποιός που έχει στο βιογραφικό του πολλές επιτυχημένες σειρές. Γιατί;

Είχα να παίξω στην τηλεόραση από την «Πολυκατοικία», γιατί με εξαίρεση κάποιες γκεστ εμφανίσεις, που εξυπηρετούν κυρίως οικονομικούς λόγους, ήταν συνειδητή η απόφασή μου να απέχω. Αυτό το έκανα γιατί ήθελα να αφοσιωθώ στο θέατρο κι ευτυχώς μου ήρθαν κάποιοι ρόλοι που ήθελα πολύ να παίξω. Είχα αποφασίσει ότι την επόμενη φορά που θα έκανα τηλεόραση θα ήταν όταν θα ερχόταν μια πρόταση που να με καλύπτει 100 % καλλιτεχνικά. Περίμενα, δηλαδή, ένα «Κόκκινο ποτάμι». Τόσο απλά. Οταν μου ήρθε η πρόταση από τον Μανούσο, άφησα τρεις πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις στο θέατρο, ακριβώς γιατί ήταν αυτό που ήθελα να κάνω. Και θα συνεχίσω να περιμένω ένα «Κόκκινο ποτάμι» για να ξαναπαίξω στην τηλεόραση. Δεν νιώθω ότι είμαι ένα τηλεοπτικό προϊόν για να είμαι κάθε χρόνο στην τηλεόραση. Είμαι καλλιτέχνης κι εμφανίζομαι στην τηλεόραση μόνο αν υπάρχει κάτι που θα με πάει παρακάτω υποκριτικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγγελική: Η άγνωστη σχέση της πρωταγωνίστριας με τη Φιλαρέτη Κομνηνού

Αγγελική: Διχάζεται η Τζένη - Όσα αποκάλυψε η Νάντια Μπουλέ για την σειρά

Share