Κορυφαίο μοντέλο «έριξε» το Instagram - Πόζαρε γυμνό στο πάτωμα του σπιτιού του

«Τρέλανε» τους διαδικτυακούς της φίλους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κορυφαίο μοντέλο «έριξε» το Instagram - Πόζαρε γυμνό στο πάτωμα του σπιτιού του

Γυμνό στο πάτωμα του σπιτιού του πόζαρε κορυφαίο μοντέλο του Hollywood και «έριξε» το Instagram. Η φωτογραφία «τρέλανε» τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο λόγος για την η οποία έχει δει παγκόσμια φήμη στο χώρο της μόδας. Η ίδια είναι καθημερινή χρήστης των social media και δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την ζωή της.

Πρόσφατα λοιπόν, δημοσίευσε την πιο αποκαλυπτική φωτογραφία της, την οποία τράβηξε ο σύζυγός της.

Πόζαρε στο πάτωμα με το σκύλος της και «έκρυψε» την πίσω της όψη με ένα emoji.

Δείτε επίσης ακόμα ένα μοντέλο που έγινε και μαμά για τρίτη φορά και προκάλεσε "χαμό" στα social media!

Πασίγνωστο μοντέλο ποζάρει και μας δείχνει το σώμα της μετά την γέννα - "Έριξε" το Instagram

Πασίγνωστο μοντέλο, που έχει γίνει γνωστό στο χώρο της μόδας ως plus size, ποζάρει και μας δείχνει το σώμα της μετά την γέννα! Η εικόνα της μετά τον τοκετό "έριξε" το Instagram και έκανε τα σχόλια να πέσουν φωτιά!

Συγκεκριμένα η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και είναι τόσο ακομπλεξάριστη, που δεν δίστασε να αποδείξει πως η εγκυμοσύνη δεν είναι πάντα τόσο τέλεια, όσο κάποιες το κάνουν να φαίνεται.

Ο λόγος για την Ashley Graham, που γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στις 18 Ιανουαρίου και την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Inastagram. Αυτή τη φορά το μοντέλο θέλησε να δείξει την πραγματική της εικόνα, λέγοντας, “Σηκώστε το χέρι σας αν δεν ξέρατε μέχρι τώρα ότι θα πρέπει να αλλάζετε πάνες και για εσάς τις ίδιες. Μετά από τόσα χρόνια στη μόδα, δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι τα εσώρουχα μιας χρήσης θα γίνονταν το αγαπημένο μου κομμάτι ένδυσης αλλά να...εδώ είμαι".

Baby boom στην showbiz! Ποιο γνωστό μοντέλο έγινε για τρίτη φορά μανούλα;

Ποιο γνωστό μοντέλο έγινε για τρίτη φορά μανούλα; Νέο Baby boom "έσκασε" στην showbiz και προκάλεσε "πανικό" στα social media!

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η καλλονή σε πρόσφατη συνέντευξή της! Η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν το κρύβει!

Ο λόγος για την Bar Refaeli! Η πρώην του Leonardo DiCaprio, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Adi Ezra, με τον οποίο και έχει αποκτήσει ήδη δυο κόρες.

Baby Boom μοντέλο

Αυτή τη φορά η ίδια έφερε στην ζωή ένα αγοράκι που περίμενε πως και πως. Χαρακτηριστικά δήλωσε στην "The Jerusalem Post", "Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Dr. Ronit Coral που είναι κοντά μου σε κάθε μου γέννα, στην αξιαγάπητη μαία μας Bint Sasson και σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Lis Maternity Hospital staff όπου γέννησα σήμερα το τρίτο μου παιδί".