GNTM 3: Έπεσε στην πισίνα και παραλίγο να πνιγεί - Μπήκε ο ναυαγοσώστης να την σώσει

Ήπιε αρκετό νερό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Έπεσε στην πισίνα και παραλίγο να πνιγεί - Μπήκε ο ναυαγοσώστης να την σώσει

Ακόμη μια παίκτρια στο GNTM 3 και συγκεκριμένα η τρίτη, τρομοκράτησε τους κριτές. Με το που έπεσε στην πισίνα ήπιε αρκετο νερό και πήγε να πνιγεί. Αμέσως μπήκε να την βοηθήσει ο ναυαγοσώστης.

Η δοκιασμία δυσκόλεψε πολλούς, ανάμεσα τους και η Αλεξάνδρα, η οποία με την πτώση της στην πισίνα ήπιε νερό και παραλίγο να πνιγεί.

Αυτό έκανε τους κριτές να τρομάξουν ενώ στην πισίνα μπήκε και ο ναυαγοσώστης για να τη βοηθήσει. Ωστόσο, συνέχισε κανονικά την δοκιμασία. Δείτε την φωτογράφιση του Σήφη που «τρέλανε».

GNTM 3: Τρομοκρατήθηκαν οι κριτές ξανά - Η παίκτρια που πήγε να πνιγεί σε πισίνα

Για δεύτερη φορά οι κριτές του GNTM 3 τρομοκρατήθηκαν με κοπέλα που μπήκε στην πισίνα για να ποζάρει πάνω στο φουσκωτό., με αφορμή την δοκιμασία που θα καθορίσει ποιοι θα μπουν μέσα στο σπίτι. Η κοπέλα όπως εξομολογήθηκε, είχε πάει να πνιγεί σε πισίνα σε μικρή ηλικία.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά αντικρίζοντας την κοπέλα θέλησε να την βοηθήσει και εκείνη και έτσι βούτηξε στην πισίνα για να την υποστηρίξει και να της δώσει κάποια tips.

Ο λόγος για την Παρασκευή, η οποία δυσκολεύτηκε πολύ στην δοκιμασία. Η ίδια, όπως και οι κριτές φοβήθηκαν με αποτέλεσμα να να επέμβει ο ναυαγοσώστης να την βοηθήσει. Νωρίτερα, ακόμη ένας παίκτης δοβήθηκε με τους κριτές να «παγώνουν».

TAGS