Μαρέβα Μητσοτάκη: Με μάσκα για ψώνια με την κούκλα κόρη της - Σικάτες και οι δυο

Απίστευτο look η μικρή Σοφία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρέβα Μητσοτάκη: Με μάσκα για ψώνια με την κούκλα κόρη της - Σικάτες και οι δυο

Εκτός των επίσημων εκδηλώσεων και των υποχρεώσεων στο πλευρό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η σύζυγός του, Μαρέβα, στην καθημερινότητά της ακολουθεί τις δραστηριότητες μιας πολυάσχολης μαμάς, δίνοντας όλο το περίσσευμα του χρόνου της στα τρία της παιδιά. Ειδικά με τις νέες συνθήκες εξαιτίας του κορωνοϊού, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, η Σοφία και ο Κωνσταντίνος, οι οποίοι ζούσαν στο εξωτερικό λόγω σπουδών, βρίσκονται πια στην Ελλάδα. Με την πρωτότοκη 23χρονη Σοφία, η οποία αποφοίτησε πέρσι από το Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς όπου σπούδασε Οικονομικά, η σχέση της είναι ιδιαίτερα στενή.

Μαμά και κόρη βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες στο κέντρο της Αθήνας για τα ψώνια τους, ντυμένες casual, κάνοντας αμέριμνες τις βόλτες τους στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου. Κάποια στιγμή μάλιστα σταμάτησαν για να αγοράσουν καφέ και στη συνέχεια συνέχισαν τη διαδρομή τους πεζές μέχρι το σπίτι τους στον Λυκαβηττό. Η πεζοπορία όμως έφερε και στυλιστικές αλλαγές στη Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία προτίμησε να φορέσει τα άνετα σανδάλια της για τη βόλτα στην πόλη. Οι περαστικοί έβλεπαν έκπληκτοι τις δύο αγαπημένες γυναίκες του πρωθυπουργού να περνούν σχεδόν απαρατήρητες. Και οι δύο ωστόσο έδωσαν το καλό παράδειγμα για τα νέα μέτρα, φορώντας σχολαστικά τις μάσκες τους.

Φωτογραφίες από την Μαρέβα Μητσοτάκη και την κόρη της

Κόρη Μαρέβας Μητσοτάκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Οικογενειακό δείπνο για την Μαρέβα και την κόρη της

Λόγω και της ονομαστικής της εορτής πριν από λίγες μέρες, η οικογένεια Μητσοτάκη σε πλήρη απαρτία με τη Σοφία και τα δύο αδέρφια της, Κωνσταντίνο και Δανάη, ενώθηκε για να γιορτάσουν όλοι μαζί. Ο πρωθυπουργός είχε ευχηθεί και εκείνος με τη σειρά του στην κόρη του γράφοντας κάτω από την κοινή τους φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram: «Χρόνια πολλά αγάπη μου», και παρά το βαρύ του πρόγραμμα στο Μέγαρο Μαξίμου, κατάφερε να περάσει λίγες πολύτιμες στιγμές μαζί τους, δείτε την φωτογραφία που δημοσιεύθηκε!