Έλενα Χριστοπούλου: "Απο το GNTM μου λείπουν..."

H αποκάλυψη για τον ρόλο της Ζενεβιέβ στο παιχνίδι!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έλενα Χριστοπούλου:

Μιλώντας στο Πρωινό και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε για το GNTM 3 και τα πρόσωπα που το στελεχώνουν. Η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε πολύ συγκεκριμένα για το ποιοι τις λείπουν από το ριάλιτι μόδας!

«Παρακολουθώ σαν τρελή το GNTM3, δεν χάνω δευτερόλεπτο.

Η Ζενεβιέβ είναι το GNTM, έκανε τα πάντα. Είναι art director, είναι backstage, κινεί τα νήματα του GNTM.

Ο Γιώργος Καράβας είναι υπέροχος, μου αρέσουν πάρα πολύ τα ελληνικά του, μου αρέσει που στέκεται στα παιδιά, συμφωνώ μαζί του σε αυτά που λέει. Τον απολαμβάνω. έπρεπε να είναι ένας άντρας coach.

«Δεν μου λείπει ο ρόλος που είχα στο GNTM, καθόλου. Μου λείπουν τα παιδιά της παραγωγής και η Ζενεβιέβ. Αυτοί μου λείπουν», κατέληξε η Έλενα Χριστοπούλου. Δείτε εδώ το ξέσπασμα της Έλενας "Ακούω πολλά.."

My style rocks: Το μήνυμα της Έλενας Χριστοπούλου στην Ευρυδίκη μετά την αποχώρηση της

Σήμερα παρακολουθήσαμε την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από το My style rocks και αμέσως έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram. Μάλιστα, δημοσίευσε και το μήνυμα που της έστειλε η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι, είχε έναν άσχημο καβγάς με τον Στέλιο Κουδουνάρη, που την έκανε να θελήσει να φύγει από το παιχνίδι.

Έτσι λοιπόν σήμερα, είδαμε το τελευταίο επεισόδιο με την ξανθιά καλλονή. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές αναρτήσεις της.

Σε αυτές είδαμε και τα μηνύματα που αντάλλαξε με την Έλενα Χριστοπούλου.

Έλενα Χριστοπούλου για Ευριδίκη