Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άσχημα τα νέα για τον Σουμάχερ - "Είναι σε κατάσταση..."

Δύσκολες ώρες...

Άσχημα τα νέα για τον Σουμάχερ -
News 23.09.2020 13:46
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Δυστυχώς τα νέα για τον θρύλο της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ δεν είναι καλά, καθώς σύμφωνα με τον διάσημο νευροχειρούργο Erich Riederer είναι σε κατάσταση «φυτού» χωρίς να ανταποκρίνεται στην οικογένειά του.

Ο γιατρός που κουράρει τον παλαίμαχο πιλότο της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, μίλησε σε ένα ντοκιμαντέρ που έπαιξε στη γαλλική τηλεόραση αποκαλύπτοντας κάποια στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή. Επίσης, σε μία αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες και το πρώην αφεντικό της Ferrari, Ζαν Τοντ, δίνοντας πολύ σημαντικές πληροφορίες για την πορεία της υγείας του.

«Νομίζω πως είναι σε κατάσταση φυτού, που σημαίνει ότι είναι ξύπνιος αλλά δεν ανταποκρίνεται» είπε στην κάμερα ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας του Γερμανού, ενώ συνέχισε «αναπνέει, η καρδιά του χτυπά, ίσως να μπορεί να σηκωθεί και να κάνει μικρά βήματα με βοήθεια, αλλά μέχρι εκεί. Πιστεύω πως αυτό είναι το μέγιστο δυνατό για εκείνον». Αυτό το άτομο τον επισκέφτηκε και έμαθε τα νέα του!

Απαντώντας σε μία ρητορική ερώτηση για το αν υπάρχει ελπίδα να δούμε ξανά τον Σούμι όπως ήταν πριν το ατύχημα, ο νευροχειρούργος είπε «αλήθεια, δεν το νομίζω». Παρόλα αυτά, γνωρίζοντας το μαχητικό πνεύμα του Γερμανού πιλότου εμείς, όπως χιλιάδες άλλοι, ελπίζουμε σε κάποιο θαύμα που θα φέρει θετικά νέα για την εξέλιξη της υγείας του Σούμι.

πηγή: Athensmagazine

Συγκλονίζει ο γιατρός του Μικαέλ Σουμάχερ - «Ποτέ ξανά δεν...»

Συγκλόνισε οι γιατρός του Μικαέλ Σουμάχερ περίπου 7 χρόνια μετά το τραγικό ατύχημα που είχε. Όπως αποκάλυψε, ο πιλότος της Φόρμουλα 1 δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος άνθρωπος.

Πριν λίγες εβδομάδες, μια ομάδα γιατρών από την Γαλλία ετοιμαζόταν να κάνει μια επέμβαση με βλαστοκύτταρα, ωστόσο δεν έγινε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς η οικογένεια του έκανε πίσω γιατί φοβόταν.

Ο νευροχειρούργος Nicola Acciari, εκ των γιατρών του Μίκαελ Σουμάχερ, προχώρησε σε μια νέα αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του κορυφαίου πιλότου, αποκαλύπτοντας τα νέα προβλήματα υγείας. Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζει οστεοπόρωση και μυϊκή ατροφία.

«Πρέπει να καταλάβουμε πως δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος άνθρωπος», σχολίασε ο Acciari.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δυσάρεστες εξελίξεις με τον Μίκαελ Σουμάχερ

Εξελίξεις με την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ: «Τον είδα να παλεύει...»

Share