Αναβρασμός στο The Bachelor: Η συγκλονιστική ιστορία της Μαγδαληνής και η αδιαφορία των συμπαικτριών της

Χαμός και στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αναβρασμός στο The Bachelor: Η συγκλονιστική ιστορία της Μαγδαληνής και η αδιαφορία των συμπαικτριών της

Αναβρασμός πρόκειται να επικρατήσει σε ακόμα ένα επεισόδιο του The Bachelor καθώς αυτή τη φορά, η Μαγδαληνή πρόκειται να μοιραστεί τη συγκλονιστική ιστορία της με τις συμπαίκτριές της και μερικές από αυτές θα αδιαφορήσουν εντελώς.

Στο σημερινό επεισόδιο ο Παναγιώτης θα ζητήσει σε ραντεβού τη Μαγδαληνή, προς έκπληξη όλων των υπόλοιπων που μέχρι πρότινος δεν τη θεωρούσαν «απειλή». Όσο εκείνη λείπει με τον Παναγιώτη, οι άλλες κοπέλες στοιχηματίζουν πως ούτε θα τη φιλήσει, ούτε θα της προσφέρει τριαντάφυλλο.

Ο Παναγιώτης με τη Μαγδαληνή εντωμεταξύ, βρίσκονται σε ένα ονειρεμένο ραντεβού για ιππασία και πολλές εκπλήξεις. Εκεί τα πράγματα όμως, δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένει ο Παναγιώτης γιατί η Μαγδαληνή του εκμυστηρεύεται πως είναι διαφορετική απ’ τις υπόλοιπες κοπέλες στη βίλα. Του μιλάει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια που η πρόνοια την πήρε από τους γονείς της και μεγάλωσε σε οικοτροφείο και εκείνη ξεσπάει σε κλάματα.

Η Μαγδαληνή επιστρέφει στη βίλα χωρίς τριαντάφυλλο και – φορτισμένη από τα όσα έχουν συμβεί - συνεχίζει να κλαίει μπροστά στις άλλες κοπέλες. Κάποιες συγκινούνται, κάποιες άλλες όμως συνεχίζουν να έχουν την ίδια συμπεριφορά απέναντί της.

Η ανατροπή έρχεται όταν ο Παναγιώτης εισβάλει στη βίλα το βράδυ και μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων των κοριτσιών της προσφέρει το πολυπόθητο τριαντάφυλλο. Η Μαγδαληνή θα γίνει η αφορμή για να δημιουργηθούν μεγάλες αναταράξεις στις ισορροπίες μέσα στη βίλα - δείτε εδώ τον καυγά που θα δημιουργηθεί ανάμεσα στις παίκτριες.

The Bachelor: Η μεγάλη αλλαγή της Νικολέττας πριν μπει στο παιχνίδι!

Τo Bachelor μετρά μόλις δύο εβδομάδες στον αέρα του Alpha, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να αναζητά τον μεγάλο έρωτα ανάμεσα στις παίκτριες του ριάλιτι.

Μάλιστα, από νωρίς, είδαμε τον 30χρονο mr Bachelor να φλερτάρει με αρκετά από τα κορίτσια του παιχνιδιού, με τρία από τα οποία αντάλλαξε παθιασμένα φιλιά.

Μία από αυτές και η Νικολέττα Τσομπανίδου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα. Είναι cheerleader (μαζορέτα) και έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική. Στο μεταξύ, άγριος καυγάς σημειώθηκε ανάμεσα στις παίκτριες!

Μάλιστα λίγους μήνες πριν τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, η Νικολέττα αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.

the bachelorη αλλαγή της νικολέτας