The Bachelor: Ξέσπασε σε κλάματα η Αντζελίνα - Τι συνέβη;

Το παράπονο που εξέφρασε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Ξέσπασε σε κλάματα η Αντζελίνα - Τι συνέβη;

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, λίγο μετά την ομαδική δοκιμασία, η Αντζελίνα ξέσπασε σε κλάματα, ενώ άκουγε τα όσα είπαν οι συμπαίκτριές της για εκείνη, εκφράζοντας στην κάμερα ένα μεγάλο παράπονο που τη βασανίζει εδώ και καιρό.

Η Αντζελίνα δεν κατάφερε να βγει νικήτρια της δοκιμασίας, ωστόσο έδωσε τα συγχαρητήριά της στην Αναστασία που κατάφερε να βγει ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Μιλώντας στη συνέχεια στην κάμερα εξήγησε πως οι συμπαίκτριές της δεν εκτιμούν όσα κάνει γι αυτές μέσα στο σπίτι και πως λένε μόνο τα αρνητικά της.

Όλα αυτά την έφτασαν σε ένα σημείο να ξεσπάσει μπροστά στην κάμερα και να εξηγήσει πως από εδώ και στο εξής έχει σκοπό να δείξει ένα πιο σκληρό πρόσωπο μέσα στο σπίτι.

Spoiler που «καίει» για το The Bachelor - Αυτά τα 5 τελευταία κορίτσια που είναι μέσα στη βίλα

Μόλις πριν από λίγο, κυκλοφόρησε ένα νέο spoiler για το The Bachelor που «καίει» κανονικά, καθώς αφορά τα πέντε τελευταία κορίτσια που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη βίλα, ένα βήμα πριν κατακτήσουν για τα καλά την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Το ριάλιτι έχει φέρει για τα καλά τα πάνω κάτω στην τηλεόραση και η αλήθεια είναι πως ενώ υπάρχουν πολλές αντιδράσεις γύρω του, το The Bachelor έχει δημιουργήσει και φανατικό κοινό.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει να αποχωρούν τρεις κοπέλες. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα και τη Βασιλική που έφυγαν στο πρώτο επεισόδιο, αλλά και την Κατερίνα που αποχώρησε στο τελευταίο.

Τα γυρίσματα έχουν ωστόσο προχωρήσει αρκετά και αυτή τη στιγμή μέσα στη βίλα βρίσκονται πέντε κορίτσια.

Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» τη Δευτέρα πρόκειται για την Βίβιαν, τη Νικολέττα, την Αντζελίνα, τη Σία και την Αναστασία.