The Bachelor Highlights: Παίκτριες πιάστηκαν στα χέρια, οι απειλές, η νικήτρια της δοκιμασίας και το κλάμα της Μαγδαληνής

Όλα όσα είδαμε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor Highlights: Παίκτριες πιάστηκαν στα χέρια, οι απειλές, η νικήτρια της δοκιμασίας και το κλάμα της Μαγδαληνής

Νέο επεισόδιο είδαμε εχθές στον Alpha από το The Bachelor και οι ανατροπές ήταν πολλές! Τα αίματα έχουν ανάψει στο παιχνίδι με τις παίκτριες να μαλώνουν και να πιάνονται στα χέρια για τα μάτια του Βασιλάκου!

The Bachelor: «Τη γλωσσίτσα θα στην κόψω...» - Βγήκαν ήδη τα μαχαίρια

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, βγήκαν ήδη τα πρώτα μαχαίρια και ξεκίνησαν οι καυγάδες και οι σπόντες ανάμεσα στις παίκτριες με μία μάλιστα να ξεκαθαρίζει σε μία συμπαίκτριά της πως θα της κόψει την "γλωσσίτσα"!

Ενώ οι διαγωνιζόμενες περίμεναν τον Παναγιώτη Βασιλάκο να έρθει στη βίλα και να μάθουν τι θα γίνει με τη δοκιμασία τους, ξεκίνησαν να συζητούν μεταξύ τους και να αναρωτιούνται τι θα κάνουν σήμερα.

Η Αντζελίνα είπε πως δεν την ενδιαφέρει αν θα είναι ατομική ή ομαδική δοκιμασία καθώς θα την κερδίσει ούτως ή άλλως με την Έλενα Μπάση να της απαντάει: «Τη γλωσσίτσα θα στην κόψω εγώ...».

Από τη μεριά της η Αντζελίνα της έστειλε ένα φιλάκι και γύρισε στην Βίβιαν λέγοντάς της: «Ποιος θα μου κόψει τι εμένα;». Σήμερα μάλιστα είδαμε και τη μεγάλη αλλαγή της Νικολέττας λίγο πριν μπει στο παιχνίδι.

The Bachelor: Έπαιζαν ξύλο και ο Παναγιώτης Βασιλάκος... γέλαγε

Κι όμως σήμερα είδαμε να γίνεται το αδιανόητο στο The Bachelor, καθώς στο ομαδικό ραντεβού, δύο παίκτριες δε δίστασαν να παίξουν μέχρι και ξύλο για να κερδίσουν, την ώρα που ο Παναγιώτης Βασιλάκος καθόταν, τις κοίταζε και γέλαγε!

Στην πρώτη φάση του ομαδικού ραντεβού, οι παίκτριες έπρεπε να πιάσουν όσο περισσότερες ανθοδέσμες μπορούσαν προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση και να φτάσουν τελικά στο ατομικό ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Κάποια στιγμή, δύο παίκτριες προσπάθησαν να πιάσουν την ανθοδέσμη ωστόσο αντί γι΄αυτό ξεκίνησαν να παλεύουν! Ο Παναγιώτης Βασιλάκος όχι μόνο δεν τις σταμάτησε αλλά στη συνέχεια είπε ότι η συμπεριφορά της Αντζελίνας διασκεδάζει τις άλλες,.

The Bachelor: Αυτή είναι η νικήτρια της ομαδικής δοκιμασίας

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, μερικές παίκτριες πέρασαν από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία προκειμένου να βγουν ατομικό ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο ωστόσο μόνο μία κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια.

Στην πρώτη φάση οι παίκτριες έπρεπε να πιάσουν όσο περισσότερες ανθοδέσμες μπορούσαν, δοκιμασία που αποδείχθηκε τουλάχιστον βίαιη.

Στη συνέχεια, αυτές που κατάφεραν να περάσουν απαντούσαν σε ερωτήσεις και στο τέλος κέρδιζε αυτή που είχε δώσει τις περισσότερες κοινές απαντήσεις με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Τελικά νικήτρια αναδείχθηκε η Αναστασία, η οποία θα βγει το βράδυ ραντεβού!

The Bachelor: Ξέσπασε σε κλάματα η Αντζελίνα - Τι συνέβη;

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, λίγο μετά την ομαδική δοκιμασία, η Αντζελίνα ξέσπασε σε κλάματα, ενώ άκουγε τα όσα είπαν οι συμπαίκτριές της για εκείνη, εκφράζοντας στην κάμερα ένα μεγάλο παράπονο που τη βασανίζει εδώ και καιρό.

Η Αντζελίνα δεν κατάφερε να βγει νικήτρια της δοκιμασίας, ωστόσο έδωσε τα συγχαρητήριά της στην Αναστασία που κατάφερε να βγει ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Μιλώντας στη συνέχεια στην κάμερα εξήγησε πως οι συμπαίκτριές της δεν εκτιμούν όσα κάνει γι αυτές μέσα στο σπίτι και πως λένε μόνο τα αρνητικά της.

Όλα αυτά την έφτασαν σε ένα σημείο να ξεσπάσει μπροστά στην κάμερα και να εξηγήσει πως από εδώ και στο εξής έχει σκοπό να δείξει ένα πιο σκληρό πρόσωπο μέσα στο σπίτι.

The Bachelor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια - «Θα σου βάλω το κεφάλι στη λεκάνη»

Παραλίγο να πιαστούν τα χέρια σήμερα το βράδυ τα κορίτσια του The Bachelor, με την Αντζελίνα μάλιστα να τσαντίζεται πολύ με μία κίνηση που έκανε η Εριέτα και να γυρνάει να την απειλεί πως την επόμενη φορά θα της βάλει το κεφάλι μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας.

Οι κοπέλες συζητούσαν και κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν, όταν η Αντζελίνα γύρισε να πει στην Εριέτα πως αυτά που λέει δεν την τιμάνε γιατί είναι και σε κάποια ηλικία.

Η Εριέτα γέλασε και της πέταξε ένα μαξιλάρι. Η κίνηση αυτή εξόργισε την Ανζτελίνα η οποία σηκώθηκε, πήγε προς το μέρος και οι υπόλοιπες της σταμάτησαν για να μην πιαστούν στα χέρια.

Η Εριέτα δεν απάντησε τίποτα απλά συνέχισε να γελάει ειρωνικά ενώ η συμπαίκτριά της ήταν εντελώς έξαλλη, ενώ νωρίτερα έβαλε τα κλάματα.

The Bachelor: Πλάνταξε στο κλάμα η Μαγδαληνή - Συγκλόνισε τις συμπαίκτριές της με την ιστορία της

Γυρνώντας από το ραντεβού της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο η Μαγδαληνή δε δίστασε να πλαντάξει στο κλάμα στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor. Συγκεκριμένα, μίλησε στις συμπαίκτριές για την ιστορία της και συγκλόνισε με τα λόγια της.

Ο Παναγιώτης με τη Μαγδαληνή εντωμεταξύ, βρέθηκαν σε ένα ονειρεμένο ραντεβού για ιππασία και πολλές εκπλήξεις. Εκεί τα πράγματα όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμένει ο Παναγιώτης γιατί η Μαγδαληνή του εκμυστηρεύτηκε πως είναι διαφορετική απ’ τις υπόλοιπες κοπέλες στη βίλα. Του μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια που η πρόνοια την πήρε από τους γονείς της και μεγάλωσε σε οικοτροφείο και εκείνη ξεσπάει σε κλάματα.

Η Μαγδαληνή επιστρέφει στη βίλα χωρίς τριαντάφυλλο και – φορτισμένη από τα όσα έχουν συμβεί - συνεχίζει να κλαίει μπροστά στις άλλες κοπέλες. Κάποιες συγκινούνται, κάποιες άλλες όμως συνεχίζουν να έχουν την ίδια συμπεριφορά απέναντί της.