Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε στο Ευτυχείτε! "Ασχολούμαι με αυτά τα πετάματα..."

Ξεκαθάρισε την κατάσταση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε στο Ευτυχείτε!

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία ξέσπασε on air για τις φήμες που την θέλουν να πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο. Έξαλλη με αυτές τις φήμες η Δήμητρα θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους!

«Είμαι στο εξωτερικό, έχω έρθει για δουλειά και αντί να κάθομαι να ασχολούμαι με τη δουλειά μου, κάθομαι και ασχολούμαι με πετάματα αυτής της κοινωνίας που ζουν αναμεσά μας, γιατί άνθρωποι δεν είναι. Πριν δυο ημέρες με παίρνει ένας φίλος μου πρωί πρωί και μου λέει: “Θέλω να σου πω κάτι, αλλά δεν θέλω να στεναχωρηθείς. Δεν είσαι εσύ στο βίντεο, το έχουμε δει το βίντεο. Κυκλοφορεί ένα βίντεο σε κάτι ομαδικές και λένε ότι είσαι εσύ μέσα σε ένα αυτοκίνητο”. Μου έστειλε το βίντεο και λέω που λέτε ότι μοιάζω εγώ.

Ποιος είπε ότι μοιάζω. Δεν υπάρχει καν ομοιότητα. Έχω εκτεθεί στα media από 18 χρονών, δηλαδή και ποιο παλιό να είναι, πόσο να είμαι; 12; Αυτή η κοπέλα δεν είμαι εγώ, απλά κάποιοι κακεντρεχείς που προσπαθούν για τον χ και ψ προσωπικό λόγο να κάνουν κακό. Δυστυχώς η νομοθεσία μας δεν προβλέπει κάτι για όλα αυτά, πας εκεί και σου λένε κάνε μια μήνυση και μένει για μια ζωή ανοιχτό. Άρα πως θα τιμωρηθούν αυτοί οι άνθρωποι;», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το πρώτο της ξέσπασμα ήταν στον λογαριασμό της στο instagram!

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εκπομπή "Ευτυχείτε" για το φημολογούμενο ροζ βίντεο.

Το αυστηρό σχόλιο της Δήμητρας Αλεξανδράκη για το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν σήμερα το πρωί καλεσμένη στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει την ιστορία που έχει δημιουργηθεί γύρω από το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

To γνωστό μοντέλο και η influenver είναι πολύ καλές φίλες και έτσι, το συγκεκριμένο θέμα δε θα μπορούσε να μην πέσει στο τραπέζι. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να στηρίξει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο την καλή της φίλη και το έκανε με το παραπάνω.

«Δεν είμαι εγώ ο άνθρωπος που θα κάτσω να μιλήσω για κάποιον άλλο άνθρωπο. Ως γυναίκα εγώ έχω να πω ότι αυτό ήταν μια τεράστια αλητεία και κάτι τελείως άνανδρο. Όταν γίνεται κάτι παρά τη θέληση κάποιου ανθρώπου και ειδικά όταν δεν είναι και εις γνώσιν του, όχι απλά είναι τεράστια αλητεία, αλλά λυπάμαι που κυκλοφορούν τέτοιοι άνθρωποι αναμεσά μας.

Αυτό θα πω και θέλω να τελειώσει εδώ. Είναι κάτι το οποίο επειδή το έζησα με την Ιωάννα, πόνεσε πάρα πολύ. Θέλω να το τελειώσω εδώ, γιατί σέβομαι την προσωπική ζωή της φίλης μου» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.