Γνωστή ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά και το ανακοίνωσε μέσω Instagram!

Το δαχτυλίδι και η αφιέρωση!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γνωστή ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά και το ανακοίνωσε μέσω Instagram!

Μα την έφερε γνωστή ηθοποιός του Holywood η οποία παντρεύτηκε χωρίς να το καταλάβει κανείς και την ανακοίνωση της έκανε η ίδια με μια φωτογραφία στο instagram!

Λίγες μέρες πριν, είχαμε αναρωτηθεί κάπως φωναχτά αν η διάσημη ηθοποιός είναι έγκυος και έχει παντρευτεί κρυφά, μιας και υπέπεσαν στην αντίληψή μας φωτογραφίες της που τη δείχνουν με βέρα και… φουσκωμένη κοιλίτσα.

Και έπειτα από ομολογουμένως ελάχιστα 24ωρα προβληματισμού, οι απορίες μας λύθηκαν, τουλάχιστον ως προς το ένα σκέλος. Έσκασαν τα ευχάριστα και για τραγουδίστρια η αποια αποκάλυψε πως παντρεύεται!

Η Emma Stone λοιπόν, μόλις ανακοίνωσε το γάμο της μέσω Ιnstagram και για την ακρίβεια, ο σύζυγός της, Dave McCary ανέβασε μία φωτογραφία όπου ποζάρει με την καλή του ενώ παράλληλα μας δείχνει και το δαχτυλίδι της.

Τους πρόδωσε το δαχτυλίδι - Γνωστό ζευγάρι παντρεύτηκε στα κρυφά;

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που έγινε γνωστή η είδηση του αρραβώνα τους και φαίνεται πως οι φήμες ήδη οργιάζουν για το ενδεχόμενο να έχουν τελέσει έναν κρυφό γάμο δίχως να το έχουν πει σε κανέναν. Αληθεύει όμως ή πρόκειται για λόγια του αέρα; Βέβαια οι εικόνες σπάνια ψεύδονται και απ' ότι φαίνεται τους πρόδωσε το δαχτυλίδι. Για ποιο γνωστό ζευγάρι γίνεται λόγος; Άραγε παντρεύτηκαν στα κρυφά;

Λόγος γίνεται για τον 21χρονο Μπρούκλιν Μπέκαμ, γιο του κορυφαίου πρώην ποδοσφαιριστή Ντείβιντ Μπέκαμ και της Βικτόρια Μπέκαμ και για την 25χρονη σύντροφό του, Νικόλα Πελτζ, με την οποία αρραβωνιάστηκε πριν από λίγο καιρό. Το γοητευτικό μοντέλο και η καλλονή ηθοποιός εθεάθησαν σε βόλτα τους, ενώ τα βλέμματα τράβηξε το δαχτυλίδι που έμοιαζε με βέρα. Άραγε παντρέυτηκαν στα κρυφά και περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή να το ανακοινώσουν;

παντρεύτηκνα στην κρυφά