GNTM 3: O τυροκόμος που πέρασε από οντισιόν έχει παίξει σε διαφήμιση!

Υπάρχει και βίντεο!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: O τυροκόμος που πέρασε από οντισιόν έχει παίξει σε διαφήμιση!

Κι όμως ο τυροκόμος που πέρασε απο οντισιόν στο GNTM 3, έχει παίξει σε διαφήμιση σουπερ-μαρκετ και η αποκάλυψη έγινε στην φωλιά των Κου Κου!

Μπορεί ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος να μην κατάφερε να περάσει από την φάση του bootcamp στο GNTM αλλά σίγουρα είναι από τα πρόσωπα που προκάλεσαν αίσθηση με την παρουσία τους στο σόου.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε αναφέρει ότι δεν έχει σχέση με τη μόδα και τις φωτογραφίσεις, στην Φωλιά των Κου Κου πρόβαλαν ένα μικρό μέρος από διαφημιστικό που είχε κάνει ο Παναγιώτης στην πόλη του, τη Λάρισα. Η διαφήμιση αφορούσε γνωστή αλυσίδα super market κι ο ίδιος φαίνεται πολύ άνετος να μας λέει ότι «Kάθε Τρίτη και Τετάρτη συμφέρει». Δείτε τους παίκτες να "παγώνουν" με την πρώτη δοκιμασία!

GNTM 3: Αυτοί είναι οι παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι!

To δεύτερο και τελευταίο bootcamp του GNTM 3 έφτασε στο τέλος του και οι διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν και κέρδισαν τους κριτές θα μπουν και στο σπίτι!

Μετά από μια φωτογράφιση που είχε πολλές ανατροπές καθώς πολλοί ενθουσίασαν και άλλοι απογοήτευσαν, η ώρα έφτασε και οι κριτές ήταν έτοιμοι να ανακοινώσουν ποια είναι τα 10 κορίτσια και ποια τα 10 αγόρια που τα κατάφεραν και πέρασαν στο σπίτι του GNTM 3!

Πολλά φαβορί μπήκαν στο παιχνίδι αλλά έμεινα εκτός και πολλοί παίκτες που δεν είχαν το κάτι παραπάνω!