Ελένη Φουρέιρα: Θα την ξαναδούμε στην Eurovision με την Κύπρο;

Τι απαντα;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Θα την ξαναδούμε στην Eurovision με την Κύπρο;

Η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε επίσημη πρόταση από το ΡΙΚ προκειμένου να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision του 2021. Τι απαντά στην πρόταση αυτη;

Το ΡΙΚ είχε έρθει σε επαφή με την εταιρεία της εκρηκτικής τραγουδίστριας και της ζήτησε να ανέβει ξανά στη μεγάλη σκηνή και να ξεσηκώσει την Ευρώπη, όπως ακριβώς συνέβη και το 2018.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή Ευτυχείτε, η Ελένη Φουρέιρα δεν θα πάει του χρόνου στην Ολλανδία. Η εταιρία της, Panic Records ξεκαθάρισε πως η δημοφιλής τραγουδίστρια θα ξαναπάει στη Eurovision όταν θα μπορεί να γινεί ο διαγωνισμός έτσι όπως γίνεται συνήθως και να σειστεί το στάδιο

Φωτογραφίες ντοκουμέντο της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία μετά την επανασύνδεση

Λίγες μέρες μετά την είδηση πως η επανασύνδεση ήρθε για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία, βγήκαν στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες - ντοκουμέντο από μία κοινή έξοδο του ζευγαριού σε ένα εστιατόριο στα Νότια Προάστια.

Οι δυο τους πριν από λίγους μήνες αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα από την πολύχρονη σχέση τους και να δοκιμάσουν να μείνουν για λίγο χωριστά. Η απόσταση άλλωστε ήταν ένας παράγοντας που τους είχε κάνει να απομακρυνθούν, καθώς ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.

Ο έρωτας φαίνεται πως τους έκανε να βρεθούν και πάλι ο ένας στον δρόμο του άλλου και έτσι οι δυο τους είναι και πάλι μαζί.

Όπως είδαμε σήμερα το μεσημέρι μέσα από την εκπομπή Love it, το ζευγάρι βρέθηκε μαζί σε ένα εστιατόριο στην Γλυφάδα και ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε".

Φουρέιρα Mpotia